«Παιχνίδια, δραστηριότητες στον κύκλο» | Online εκπαίδευση ενηλίκων

«Παιχνίδια, δραστηριότητες στον κύκλο» | Online εκπαίδευση ενηλίκων


Επανάληψη τηλε-εκπαίδευσης ύστερα από υψηλή ζήτηση ως υποστήριξη στη σχολική χρονιά  με τη δύναμη του κύκλου.

Online ZOOM εκπαίδευση ενηλίκων. Την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 19.00 - 21.30 προσκαλείσθε όλοι στη δυνατή και ευχάριστη, συμμετοχική εκπαιδευτική εμπειρία «παιχνίδια, δραστηριότητες στον κύκλο».

Περιεχόμενο συνάντησης:

-- εισαγωγικοί κύκλοι με ομάδες
-- κύκλος ολοκλήρωσης μιας συνάντησης, μιας δράσης, μιας ημέρας, μιας σειράς ημερών, μιας εκπαιδευτικής εμπειρίας
-- παιχνίδια & δραστηριότητες ειρήνευσης, μετασχηματισμού κρίσεων, σύνδεσης, αλληλεγγύης, κοινοτικού πνεύματος για ενήλικες και παιδιά με πρωταγωνιστή τον κύκλο
-- αυτοσχέδιοι κύκλιοι χοροί και ενωτικό τραγούδι  ως φυσικό πεδίο αποδοχής και κατανόησης για ομάδες όλων των ηλικιών
-- αναπνοή & κύκλος
-- συλλογική νοημοσύνη & κύκλος
-- κύκλοι ενδυνάμωσης
-- κύκλοι βαθειάς ακρόασης

Η εκπαιδευτική εμπειρία απευθύνεται σε όλους τους ενήλικες και ειδικά σε ανθρώπους που εργάζονται με/σε ομάδες, γονείς, παιδαγωγούς, ανθρώπους σε εταιρικά περιβάλλοντα, όσους επιζητούν την αυτοεξέλιξή τους,  τις αμοιβαία επικερδείς λύσεις, το συλλογικό καλό, την ειρηνική και αποτελεσματική επικοινωνία στα περιβάλλοντά τους, καθώς και το θετικό μετασχηματισμό στις σύγχρονες κοινωνίες ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε όλοι μας πλανητικά.

Εντυπώσεις συμμετεχόντων από εκπαιδεύσεις στο παρελθόν στον σύνδεσμο:
http://www.thespiral.gr/el/activities-a-programs/gia-paidagogous-goneis.html

♥ Μικρός αριθμός συμμετοχών για εστιασμενη εργασία.
Στην εκπαίδευση οι συμμετέχοντες κρατούν κοντά τους διαθεσιμο σημειωματάριο και γραφική ύλη.

♥ Δίνεται βεβαίωση συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενη/η.
____________________________

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής το αργότερο μέχρι Τετάρτη βράδυ, 20 Οκτωβρίου 2021
στο τηλέφωνο 6938141330.
_________________

Σύλληψη, συντονισμός: μαρία α. αγγελή

--> Με τη δέσμευση της θέσης σας λαμβάνετε τον σύνδεσμο ΖΟΟΜ και τον κωδικό σύνδεσης.

 (Όσοι δεν έχετε την πλατφόρμα ΖΟΟΜ στον υπολογιστή σας, την «κατεβάζετε» δωρεάν και εύκολα από την ιστοσελίδα www.zoom.us)

Σας περιμένω με ευγνωμοσύνη.
μαρία α. αγγελή

Εισηγήτρια: Οι εκπαιδευτικές εμπειρίες συντονίζονται από τη μαρία α. αγγελή, ερευνήτρια στην ολιστική μάθηση & στις ανθρώπινες αξίες στην εκπαιδευτική διαδικασία, μουσικό, επιμελήτρια τέχνης, μουσειοπαιδαγωγό και εκπαιδεύτρια σε βιωματικά εργαστήρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, για ενήλικες και παιδιά, με έμφαση στην ειρηνική διάδραση & επικοινωνία, στη σωματική συνειδητότητα, στον ενεργό πολίτη, στην κοινοτική ζωή, στην αφύπνιση της δημιουργικότητας, στα αλληλέγγυα σχήματα, στον ειρηνικό κοινωνικό/συλλογικό μετασχηματισμό.

Για πολλά έτη πλέον καταρτίζει και εμψυχώνει προγράμματα, κοινοτικές δράσεις, εκπαιδεύσεις, συμβουλευτική ενηλίκων για προσωπική και συλλογική ενδυνάμωση & ανάπτυξη, γλώσσα σύνδεσης, ολιστική εργασία με το σώμα, πνευματική εξέλιξη.

Προσκαλείται από κοινωνικούς, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς φορείς στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, Ελλάδας και εξωτερικού, για εκπαίδευση των στελεχών και του κοινού τους, από ΜΚΟ και ιδρύματα, καθώς και από σχολεία και πανεπιστήμια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για υλοποίηση δράσεων και επιμόρφωση μελών τους.

Έχει διακριθεί/τιμηθεί για τη δράση της από ευρωπαϊκούς εκπαιδευτικούς & κοινωνικούς οργανισμούς, τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στην Ελλάδα, σχολεία της χώρας, ιδιωτικά αγγλόφωνα τριτοβάθμια εκπ/κά ιδρύματα στην Ελλάδα, Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, μη κερδοσκοπικούς φορείς, οικοχωριά του Παγκόσμιου Δικτύου Οικοχωριών, το Παν/μιο Cornell, Ν.Υόρκη.

Εργάζεται καθημερινά για την αυθεντικότητα, τη Σύνδεση, την ενδυνάμωση και τη συνειδητότητα Ενότητας σε όλα τα επίπεδα της Ζωής (μας).

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.