Οχτώ κρυφές μπαλάντες | Νέο άλμπουμ από τον Νότη Μαυρουδή

Οχτώ κρυφές μπαλάντες | Νέο άλμπουμ από τον Νότη Μαυρουδή

Ο καταξιωμένος συνθέτης Νότης Μαυρουδής παρουσιάζει τον νέο του δίσκο με τίτλο «Οχτώ κρυφές μπαλάντες» σε στίχους της πρωτοεμφανιζόμενης στιχουργού Μάγδας Κατσάκου. Τα τραγούδια του δίσκου ερμηνεύουν οι γνωστοί ερμηνευτές: Γιάννης Κότσιρας, Αναστασία Μουτσάτσου και συμμετέχει η Μαρίζα Κωχ.

Οι «Οχτώ κρυφές μπαλάντες» κυκλοφορούν σε πολυσέλιδο βιβλίο και cd από το Ogdoo Music Group. To βιβλίο περιέχει σημαντικά κείμενα που αφορούν το έργο του συνθέτη και έχουν γράψει: ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Μπουρσινός, οι ερμηνευτές Νένα Βενετσάνου και Ηλίας Λιούγκος, ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς και ο συνθέτης Γιώργος Ανδρέου. Προλογίζει ο ίδιος ο συνθέτης.

Οι «Οχτώ κρυφές μπαλάντες» είναι ένας κύκλος οχτώ τραγουδιών που προστίθεται στην πλούσια και σημαντική εργογραφία του Νότη Μαυρουδή και με τη συμβολή της στιχουργού Μάγδας Κατσάκου δημιουργεί έναν διακριτό μουσικό κόσμο, χαρακτηριστικό των στοιχείων που καθιστούν τις συνθέσεις του δημιουργού ικανές να συνδιαλέγονται με όλες τις γενιές των ακροατών και να ταξιδεύουν με σύμμαχο τον χρόνο.

Ο συνθέτης γράφει μεταξύ άλλων στο σημείωμά του που συνοδεύει την έκδοση:
Στις «Οχτώ κρυφές μπαλάντες» τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές δεσπόζουν με την παρουσία τους και τους ευχαριστώ πολύ για τη συμμετοχή τους.

Οι «Οχτώ κρυφές μπαλάντες» κυκλοφορούν σε βιβλίο και cd από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια τους είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.
 


Καλλιτεχνική επιμέλεια παραγωγής: Νότης Μαυρουδής
Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο studio Subway
Ηχοληψία - Remixing - Mastering: Βαγγέλης Σαπουνάς
Εξώφυλλο - Επεξεργασία: Ελένα Μονογιούδη
Ενορχήστρωση - Συντονισμός Ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Έπαιξαν οι μουσικοί:
Κοντραμπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Τύμπανα - Κρουστά: Γιώργος Κατσίκας
Πιάνο: Γιώργος Παπαχριστούδης
Πλήκτρα: Θανάσης Βήχος
Ακουστική και Κλασσική Κιθάρα: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Ακορντεόν: Ντίνος Χατζηιορδάνου
Βιολοντσέλλο: Τάσος Μισυρλής
Βιολί - Βιόλα: Βασιλική Μαζαράκη
Κλαρινέτο - Φλάουτο: Θύμιος Παπαδόπουλος
Μπουζούκι - Μαντολίνο - Ούτι - Μπαγλαμάς: Βαγγέλης Μαχαίρας
Νότης Μαυρουδής - Κλασική Κιθάρα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.