Οκτώ πρεσβευτές-δρομείς, οκτώ crowdfunding εκστρατείες! Υποστήριξε με το δικό σου τρόπο τη Διεθνή Αμνηστία!

Οκτώ πρεσβευτές-δρομείς, οκτώ crowdfunding εκστρατείες! Υποστήριξε με το δικό σου τρόπο τη Διεθνή Αμνηστία!

Ο Ορέστης, ο Mc Yinca, η Αγγελική, ο Δημήτρης, η Αλεξία, ο Μανώλης, ο Γιώργος και η Λυδία διάλεξαν το Crowdfunding με αφορμή τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας!

Οκτώ πρεσβευτές-δρομείς, οκτώ crowdfunding εκστρατείες, οκτώ διαφορετικές φωνές μιλάνε για τα δικαιώματα των προσφύγων και ζητούν και τη δική σου βοήθεια.

Ενίσχυσε τις εκστρατείες τους για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των προσφυγών, κάνοντας κλικ εδώ και διάλεξε ποιον ή ποια από τους 8 δρομείς μας θέλεις να στηρίξεις.

Μέσα από τις crowdfunding εκστρατείες τους μιλούν για τη μετεγκατάσταση και την προστασία των πιο ευάλωτων ομάδων προσφύγων όπως είναι οι γυναίκες, τα παιδιά και οι LGBTQI+ που συχνά γίνονται θύματα συστηματικής κακομεταχείρισης και κακοποίησης.

Μα πάνω απ’ όλα μεταδίδουν ένα ηχηρό μήνυμα: Καλωσορίζουμε τους πρόσφυγες!

Η προσφυγική κρίση χρειάζεται τη συμβολή όλων μας και η οργάνωσή μας χρειάζεται εσάς για να συνεχίσουμε την έρευνά μας για τις παραβιάσεις που υφίστανται οι πιο ευάλωτες ομάδες προσφύγων ώστε να συνεχίσουμε να πιέζουμε τις αρμόδιες αρχές.

Μην ξεχνάς! Ακόμα και η μικρότερη δωρεά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

www.amnesty.gr

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.