Οι SUPERSOUL επιστρέφουν μετά από έξι χρόνια με το single «On The Edge»

Οι SUPERSOUL επιστρέφουν μετά από έξι χρόνια με το single «On The Edge»

6 χρόνια μετά τον δυναμίτη "Faith Bender", οι Supersoul ζεσταίνουν μηχανές και ετοιμάζονται να ταράξουν και πάλι τα νερά με το γεμάτο ενέργεια alt rock τους!

Κυκλοφόρησαν το νέο τους single «On The Edge», το πρώτο από τα single του επερχόμενου album τους, που θα κυκλοφορήσει από τη Bitter Tea Records.

To «On The Edge» ηχογραφήθηκε στο Eightyard Studios, τα drums στο Prova Music Studios, την ηχογράφιση και τη μίξη του ανέλαβε ο Mikko Chris Vlachos και το mastering o Steve Lado.  To artwork επιμελήθηκε ο Bewild Brother | @bewildbrother

Ακούστε το «On The Edge» στο Spotify και δείτε το video clip:


Εμπνευσμένοι από την ταινία ορόσημο - γι’ αυτούς - Vanishing Point, οι SUPERSOUL αποτελούνται από τους Dennis M, Nikos K-K, Rusty M και Rami Winston.

Το ντεμπούτο album “Faith Bender” δικαιώνει και ικανοποιεί με ένα στιβαρό, αλλά και πιο χορευτικό ποπ ήχο, που δημιουργεί την επιθυμία να κουνηθείς στον ρυθμό κάθε κομματιού του.

Από το Μόναχο της Γερμανίας στη σκηνή του Keep it Low Festival, πλαισιώνοντας ονόματα όπως οι Elder, Wo Fat και Colour Haze, μέχρι το ξέφωτο του Ιδρύματος Σταύρου Νιάρχου με τους Planet of Zeus, για το ParkLife των 10.000+ θεατών, οι SUPERSOUL μετρούν ήδη ορισμένα εκρηκτικά shows εντός κι εκτός της χώρας.

Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται, το sold out show των Naxatras στο Gagarin, το Under the Sun Festival δίπλα σε 1000mods, Deaf Radio και Puta Volcano, και τέλος, την πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, με τίτλο “Blues Royale" tour σε 6 ευρωπαϊκές χώρες.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.