Οι Puressence επιστρέφουν! Με live και στην Αθήνα!

Οι Puressence επιστρέφουν! Με live και στην Αθήνα!

Puressence are back! Το μεγαλύτερο comeback των «νέων» ετών!

Το θρυλικό συγκρότημα από το Μάντσεστερ, οι Puressence ετοιμάζονται να δώσουν μια μεγάλη συναυλία το Σάββατο 29 Ιουνίου, την πρώτη τους ζωντανή εμφάνιση μετά από 11 χρόνια!

Το Albert Hall στην πόλη τους θα είναι κατάμεστο. Η συναυλία είναι sold out από τη στιγμή που ανακοινώθηκε.

Οι Puressence, είναι γνήσια τέκνα της δεκαετίας των 90s, της δεκαετίας που άλλαξε τον κόσμο, της δεκαετίας που κανένας χρόνος δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο, που ο καινούργιος χρόνος ήταν πραγματικά καινούργιος, της δεκαετίας που το παλιό τα «έσπασε» για τα καλά με το καινούργιο, της δεκαετίας που όλοι λατρεύουμε να νοσταλγούμε.

Ο James Mudriczki, ο Kevin Matthews, ο Lowell Killen και ο Anthony Szuminski όλοι τους από το Failsworth του Μάντσεστερ, συναντήθηκαν σε ένα λεωφορείο καθώς πήγαιναν σε μία συναυλία των Stone Roses και έτσι γεννήθηκαν οι Puressence.

35 χρόνια μετά, οι 4 τους είναι ακόμα εδώ, πιο δυνατοί από ποτέ! Το Σάββατο... all roads lead to Puressence's show at Albert Hall!

Και λίγους μήνες οι Puressence θα είναι εδώ, στην Αθήνα! Μία επιστροφή με μεγάλο συναισθηματικό βάρος και ξεχωριστή αξία για το ελληνικό κοινό.

Σύντομα θα κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφρίες για το πότε έρχονται, που θα παίξουν, τα εισιτήρια κι άλλες χρηστικές λεπτομέρειες.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.