Οι Next Time Passions επιστρέφουν με το νέο studio album τους Coffee and Regrets

Οι Next Time Passions επιστρέφουν με το νέο studio album τους Coffee and Regrets

To album εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο δραστηριότητας για την μπάντα, περιλαμβάνοντας 5 καινούργια τραγούδια που γράφτηκαν τα τελευταία δύο χρόνια, τα 4 κομμάτια του εξαντλημένου Another Wish limited EP για πρώτη φορά σε βινύλιο, καθώς και μια έκπληξη: το θρυλικό πρώτο single της μπάντας από τα 90s, Not Here Anymore, σε νέα ηχογράφηση.

Με το Coffee and Regrets, οι Next Time Passions, εμπλουτίζουν τον μελωδικό indie- pop ήχο τους με εμφανείς επιρροές από την ψυχεδέλεια των 60s, μένοντας πάντα πιστοί στην αμεσότητα των μηνυμάτων, τις δυνατές μελωδίες, και τη συγκινησιακή δύναμη των τραγουδιών.

Το Coffee and Regrets κυκλοφορεί σε βινύλιο από την Make me Happy Records (Ελλάδα), την Shelflife Records (ΗΠΑ) και την Fastcut Records (Ιαπωνία), και είναι επίσης διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή σε όλες τις μουσικές διαδικτυακές πλατφόρμες. Το ομώνυμο κομμάτι, Coffee And Regrets, είναι το πρώτο single του album.

Για τους Next Time Passions:

Οι Next Time Passions σχηματίστηκαν το 1991 και είναι ένα από τα σημαντικότερα group της Αθηναϊκής σκηνής της ανεξάρτητης indie-pop των 90s. Στην πρώτη περίοδο τις ιστορίας τους (’91-’95) κυκλοφόρησαν ένα cassette EP και δύο singles, ενώ τραγούδια τους συμπεριλήφθηκαν σε συλλογές στο εξωτερικό σε Αγγλία και Αμερική. Το 2009, έπειτα από μία μεγάλη περίοδο όπου τα μέλη ακολούθησαν άλλες μουσικές κατευθύνσεις, η μπάντα ενεργοποιήθηκε ξανά, με ανανεωμένη σύνθεση. Η δεύτερη αυτή περίοδος έφερε αρκετές live εμφανίσεις, συμμετοχές σε festivals στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ένα album (Things Left On Stripes Of Time, 2012), ένα single (Brand New Sea, 2011) και ένα EP (Another Wish, 2016).

TRACKLIST

A1 Coffee And Regrets

A2 Win The Universe

A3 Come To Conversation

A4 Curved On Ice

A5 Crystal Drum

B1 Not Here Anymore

B2 Another Wish

B3 Sandy Says

B4 Beast Inside

B5 Train

Next Time Passions are:

Antonis Dounias / Drums
Nikos Kalaskanis / Guitars
Dimitris Konstantelos / Bass
Elias Papadopoulos / Keayboards
Vasilis Pnevmatikos (aka BILLPOS) / Vocals, Guitars A1, A2, A3, A5, B4

Lyrics written by BILLPOS

Music composed and performed by Next Time Passions

Produced by Next Time Passions

A2,A4,B2,B4 Recorded & Mixed by Loukas Lymberis at Prova Studios

A5, B3 Drums recorded at Artracks Studios

Mixed by Sergios Voudris at Diskex Records

A1,A3,Β1,Β5 Recorded and mixed by Sergios Voudris at Diskex Records

Mastering By Stavros Gergiopoulos

Sleeve Artwork by Panagiotis Parnassas

Photographs by L.Pnevmatikos

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.