Οι New Model Army τον Αύγουστο στην Αθήνα!

Οι New Model Army τον Αύγουστο στην Αθήνα!

Οι New Model Army, καλεσμένοι της Primitive Music και του Street Mode Festival επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα εκρηκτικό live.

Από τις αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, με διαρκή παρουσία για πάνω από τρεις δεκαετίες και ξεχωριστό στίγμα στα μουσικά δρώμενα, η μπάντα από το Bradford έρχεται στο Gagarin 205, την Παρασκευή, 31 Αυγούστου του 2018. 

FB Event

Γνωστοί για την ένταση και τις δυνατές ζωντανές εμφανίσεις τους, τον κοινωνικοπολιτικό στίχο τους, τη συνεπή στάση τους όλα αυτά τα χρόνια και φυσικά την ιδιαίτερη σχέση τους με τη χώρα μας, το live αυτό στο μεταίχμιο της πιο ζεστής εποχής του χρόνου, αναμένεται καυτό. 

Punk rock με έντονα post punk στοιχεία και frontman τον Justin Sullivan (κιθάρα -φωνητικά), χαρακτηριστική φιγούρα του γκρουπ όλα αυτά τα χρόνια, οι New Model Army επανέρχονται στην Αθήνα με σκοπό να μας μεταφέρουν αυτούσια την «τρέλα» τους. Σε συνδυασμό με το opening act των Coyote's Arrow η βραδιά δυναμιτίζεται επικίνδυνα!

Οι New Model Army είναι: Justin Sullivan, Michael Dean, Dean White, Marshall Gill, Ceri Monger

SITE | FACEBOOK PAGE | TWITTER | YOU TUBE

 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Coyote's Arrow

Σχηματίστηκαν τον χειμώνα του 2014 από ενεργά μέλη της αθηναϊκής ροκ σκηνής. Οι ρίζες τους βρίσκονται στους Deus Ex Machina (Δημ. Μανθος - Stavros Ex) και Nonmandol (Εύα Κολομβου), δύο από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα της χώρας με ανεξίτηλο στίγμα. Με τη μία πλευρά τους στραμμένη στην μάχη για επιβίωση και ανθρωπιά που δίνεται κάθε μέρα σε μια μεγαλούπολη της καταστροφής όπως η Αθήνα και την άλλη στην αίσθηση της ελευθερίας και αρμονίας που προσφέρει η συνταύτιση με τα στοιχεία της φύσης, έδωσαν το στίγμα τους με εκρηκτικές εμφανίσεις σε συναυλίες αλληλεγγύης και κοινωνικής αφύπνισης.

Οι Coyote’s Arrow είναι οι:

JIM MANTHOS - GUITAR (DEUS EX MACHINA)
STAVROS EX – VOCALS, ΚΡΟΥΣΤΑ (DEUS EX MACHINA)
ΕVA KOLOMVOU: DRUMS, WATER DRUMS, BACKIN VOCALS (NONMANDOL, LUNACY BOOTH, POP IN NOISE, SOUL RESISTANCE)
MARIA KEISOGLOU: BASS (SOUL RESISTANCE)
ΕFTIXIA MANTHOU: - BACKING VOCALS, DAN MOI, KAZOO
GEORGE KALOFOUTIS: GUITAR

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.