Οι Depeche Mode έρχονται στην Αθήνα!

Οι Depeche Mode έρχονται στην Αθήνα!

Διπλό χτύπημα από τους αγαπημένους Depeche Mode σήμερα! Σε συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν αφενός ότι την άνοιξη θα κυκλοφορήσει το νέο τους άλμπουμ «Spirit» και αφετέρου ότι το πρόγραμμα της περιοδείας τους, «Global Spirit», περιλαμβάνει σταθμό στην Αθήνα!

Έτσι, στις 17/5 θα έρθουν στο Τerra Vibe για να ξεσηκώσουν το κοινό τους. Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που επισκέπτονται τη χώρα μας, αλλά αναμένεται να είναι από τις καλύτερες. Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 21 του μήνα. 

Έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια από την κυκλοφορία της προηγούμενης δουλειάς τους και επανέρχονται με τη συμβολή του παραγωγού των Arctic Monkeys και των Foals, James Ford.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στις αρχές των 80s στην Αγγλία και μέχρι σήμερα έχει πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια δίσκους. Το 2010 ταξινομήθηκαν στη λίστα με τους 100 σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Όπως είναι φυσικό, έχουν στο ενεργητικό τους δεκάδες πετυχημένες συναυλίες και τραγούδια όπως το  Enjoy the silence, Personal Jesus, Strangelove, It's No Good, Precious που έχουν κερδίσει επάξια τη μάχη με το χρόνο και μας ξεσηκώνουν μέχρι και σήμερα.

Υπομονή μέχρι το Μάιο λοιπόν!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.