Οι Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E) επιστρέφουν με video για το νέο τους κομμάτι, “Words”

Οι Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E) επιστρέφουν με video για το νέο τους κομμάτι, “Words”

Οι Culture Of Digital Elegance (C.O.D.E), επιστρέφουν – κ αυτήν τη φορά η πρότασή τους είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με ό,τι μας έχουν συνηθίσει!

Το νέο τους κομμάτι, φέρει τον τίτλο “Words” και μας τοποθετεί σε μία πιο Uptempo Rock διάθεση ξεφεύγοντας αρκετά από τις προηγούμενές τους κυκλοφορίες που κινούνταν σε πιο πειραματικά και σκοτεινά μονοπάτια.

Ο τίτλος “Words”, αναφέρεται στις λέξεις. Αυτές που λέμε ή δεν λέμε και οδηγούν στη ρήξη των ανθρωπίνων σχέσεων. Με νόημα πιο επίκαιρο από ποτέ, εν μέσω μίας πανδημίας και των δυσκολιών της καθημερινότητας και πόσο αυτά τα δύο επηρεάζουν την επικοινωνία, το lyric video εκφράζει ακριβώς αυτήν την δυσκολία, αλλά και την προσπάθεια να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο.

Την παραγωγή του video την έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι, τα γραφικά είναι του Χρήστου Κάστανου, τη μίξη την έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Κατσαρός, το mastering ο Μίλτος Σχηματαριώτης, ενώ η ηχογράφηση έγινε στα Northside Music Productions Studio & Sierra Studios.

Οι C.O.D.E που αποτελούνται από τους Βίκυ Φυσίκα (φωνητικά), Γιάννη Κατσαρό (κιθάρες, β΄ φωνητικά, στίχοι), Μίλτο Σχηματαριώτη (Synth, Programming) & Ηλία Γούλα (τύμπανα), ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι το 2008 και μας συστήθηκαν με πιο electro-pop-rock ήχους, οι οποίοι  αποτελούσαν πάντοτε ένα πείραμα με προσωπικό χαρακτήρα.

Το “Words”, αποτελεί το 4ο σε σειρά single που κυκλοφόρησαν οι C.O.D.E τους προηγούμενους μήνες (μαζί με τα: “No Excuses”, “Stain”, “City Polluted”). Όλα τα κομμάτια θα συμπεριληφθούν στο 2ο full length album του σχήματος, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και θα φέρει τον τίτλο “No Excuses”. 

Το “Words”, κυκλοφορεί από την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου σε όλα τα online & streaming stores και παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το lyric video.

 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.