Οι Calyces ζωντανά από το studio U217

Οι Calyces ζωντανά από το studio U217

Το Αθηναϊκό prog metal κουαρτέτο των Calyces έδωσε στην δημοσιότητα ένα live video τριών τραγουδιών, ηχογραφημένο και κινηματογραφημένο στο studio U217 στην Αθήνα. Τα τρία τραγούδια συμπεριλαμβάνονται και στον πρόσφατο δίσκο του συγκροτήματος με τίτλο "Impulse to Soar" και πρόκειται για τα "False Awakening","Ego Dries Up The Ocean" και "Those Flames Are Dancing Wild". 

Όπως μας λένε και οι ίδιοι με την ανακοίνωση τους: "Μιας και η πανδημία δεν μας επέτρεψε ακόμα να παρουσιάσουμε το ντεμπούτο album μας όπως θα θέλαμε, δηλαδή ζωντανά, γεμίζουμε αυτό το κενό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σας παρουσιάζουμε αυτή την live ηχογράφηση που έγινε στο πολύ φιλικό studio των Universe 217 στην Αθήνα. Σε αυτό το σημείο, καλωσορίζουμε και το νέο μέλος των Calyces στο μπάσο και στα δεύτερα φωνητικά, Λουκά Γιαννακίτσα (Grandmaster Cockroach, Borderline Syndrome). Ευχόμαστε καλύτερες μέρες για όλους και θα τα πούμε σίγουρα απο κοντά πάλι σε κάποιο stage!"

 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.