Οι Bobya Cottisha από τη Θεσσαλονίκη μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "For Breakfast"

Οι Bobya Cottisha από τη Θεσσαλονίκη μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους "For Breakfast"

Οι Bobya Cottisha είναι μια neo - soul, disco / funk μπάντα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ως παρέα αλλά και παίζοντας μαζί σε μπάντες της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ενα σχήμα, το οποίο θα συνδυάζει πολλά μουσικά ακούσματα από τα οποία επηρεάζονται τα τελευταία χρόνια. Όλος ο debut δίσκος τους, ο οποίος ονομάζεται "For Breakfast" ηχογραφηθηκε στο home studio των αδερφών Παπαθανάση κατά τη διαρκεια του 2ου lockdown.

Ακούστε εδώ ένα δείγμα της δουλειάς:

Τα μέλη είναι:

- Θωμάς Παπαθανάσης : κιθάρα, πλήκτρα
- Χρήστος Παπαθανάσης : μπάσο, πλήκτρα
- Χρήστος Τζήκος : μπάσο, πλήτρα
- Έλενα Τσιγαρά : φωνή

 

Ωστόσο στον δίσκο συμμετείχαν ο Βασίλης Παπαδόπουλος (φωνή) και ο Δανιήλ Βογιατζής (σαξόφωνο). Τα μέλη έχουν ως στόχο να ακουστούν σε διεθνές επίπεδο και να παίξουν σε σκηνές του εξωτερικού. Μερικές από τις επιρροές τους είναι : Anderson Paak, Tom Misch, Michael Kiwuanuka, Jamiroquai, Dua Lipa.

Playlist :
- For Breakfast
- Melody
- Bacardi
- I miss my old bassist
- Phonecall
- U never lie 2 me
- Me (outro)

Μάθετε περισσότερα για τη μπάντα στο fb page της εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.