Οι ART TELEPATHS κυκλοφόρησαν το ep FREAKόνειρα!

Οι  ART TELEPATHS κυκλοφόρησαν το ep FREAKόνειρα!

Οι ART Telepaths δημιουργήθηκαν στο τέλος του 2012 σαν Studio Project Act από τον Γιώργο Σκαρλάτο (ex-Magic de Spell). Το 2013 κυκλοφόρησαν με την Geheimnis Records ένα 10-ιντσο EP βινύλιο σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, με 5 τραγούδια που γράφτηκαν στις αρχές των 80’s και δεν ηχογραφήθηκαν ποτέ με τους Magic de Spell.

Σήμερα  έχουν μετασχηματιστεί σε live μπάντα  με πολλες εμφανισεις και εργάζονται σε νέο, ελληνόφωνο αυτή τη φορά, post-punk alternative υλικό. Αμέσως μετά την καραντίνα, οι ART TELEPATHS προσπαθούν να είναι δημιουργικοί.

Έχοντας ηχογραφήσει ένα μέρος της δουλειάς τους σε ύφος alternative post punk, κυκλοφόρησαν τον Μαϊο σε συνεργασία με την B-Other Side Records το 2ο EP τους, με τίτλο «FREAK-ΟΝΕΙΡΑ».

ΤΟ EP περιέχει τέσσερα τραγούδια:

Το ομώνυμο «Freak-όνειρα», το «Θυμάμαι (με σύνορα δεν θέλω να ζω)», το «Μείνε μακριά» (σε στίχους της ποιήτριας Ντέπης Χατζηκαμπάνη) και μια post punk διασκευή στην αυτοβιογραφική «Σχιζοφρενοβλαβίωση» του Νικόλα Άσιμου.

Το EP εκδοθεί σε δυο χρώματα, στο κλασικό black vinyl και σε oxblood.

Ήδη η «Σχιζοφρενοβλαβίωση» αποτελεί το 1ο video clip της μπάντας και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των ART TELEPATHS με τον σκηνοθέτη Ηλία Μωραΐτη.

Οι ART TELEPATHS εμφανίζονται με line-up:

Γιώργος Σκαρλάτος, φωνή & μπάσο
Στάθης Παπανδρέου, τύμπανα
Ηλίας Ράπτης, κιθάρες

ART TELEPATHS:

FACEBOOK PAGE
BANDCAMP

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.