Οι Άλλοι/Η Γλυκιά σου Ματιά | Νέο βίντεο από Λόλεκ και The Boy

Οι Άλλοι/Η Γλυκιά σου Ματιά | Νέο βίντεο από Λόλεκ και The Boy

Ο Λόλεκ παρουσιάζει το video "Οι Άλλοι/Η Γλυκιά σου Ματιά" σε σκηνοθεσία The Boy. Τα δύο τραγούδια περιέχονται στο νέο album του Λόλεκ "Άγρια", που κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το τέταρτο άλμπουμ του Λόλεκ, με τον τίτλο «Άγρια», γραφόταν στην Αθήνα ανά διαστήματα από το 2019 έως το 2021. Ο Λόλεκ έχει γράψει τη μουσική στα εννέα κομμάτια και έχει διασκευάσει το κομμάτι «Αυτός Ο Άνθρωπος» του Λυκούργου Μαρκέα και της Μάρως Μπιζάνη.

Ο ίδιος έχει κάνει όλες τις ηχογραφήσεις και τη μίξη, εκτός από τις ηχογραφήσεις του τσέλου και των κρουστών που έγιναν από τον Νίκο Βελιώτη, ο οποίος συνυπογράφει την παραγωγή και την ενορχήστρωση του δίσκου. Το mastering έγινε από τον Γιάννη Χριστοδουλάτο (Sweetspot Productions).

Το «Άγρια» είναι ο ήχος της αναταραχής που γεννάει την αλήθεια. 10 κομμάτια όπου ο λυρισμός συνυπάρχει με τον θόρυβο και ο ρομαντισμός με την βίαιη ειλικρίνεια. Μια εξομολόγηση για την καθημερινότητα της απογοήτευσης, την απελπισία του έρωτα, την φυλακή της οικογένειας, το παιχνίδι της κοινωνικής αποδοχής, την αυτοκαταστροφική ανθρώπινη φύση.

Κυκλοφορεί σε LP, CD, Κασέτα και Digital από την Ιnner Ear.
 


Credits
Σκηνοθεσία-μοντάζ: The Boy
Έπαιξαν οι: Χαρά Τζόκα, Λόλεκ
Φωτογραφία: Γιάννης Κανάκης
Α' βοηθός κάμερας: Αλέξανδρος Άσπλιντ
Β' βοηθός κάμερας: Στέλιος Μωραϊτίδης
Επεξεργασία φιλμ: Anmar Film Lab

Μουσική: Λόλεκ, Στίχοι: Λόλεκ/De-metria
Παραγωγή, ενορχήστρωση: Λόλεκ, Νίκος Βελιώτης
Ηχογράφηση, Μίξη: Λόλεκ - Sound Chamber Studio
Ηχογράφηση τσέλων, κρουστών: Νίκος Βελιώτης
Mastering: Γιάννης Χριστοδουλάτος, Sweetspot Studio

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.