ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΙΑΚΟΣ :: Ο 20χρονος που θέλει να πάρει τη θέση του John Williams!

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΛΙΑΚΟΣ :: Ο 20χρονος που θέλει να πάρει τη θέση του John Williams!

Ο Οδυσσέας Λιάκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος συνθέτης που μόλις έκλεισε τα 20 του χρόνια και είναι έτοιμος να κατακτήσει τον κόσμο της κινηματογραφικής μουσικής! Αν και τόσο μικρός σε ηλίκία, μετράει πάνω από 100 ολοκληρωμένες συνθέσεις, ενώ ταυτόχρονα σπουδάζει ήδη Film Scoring στο Leads Conservatory.

Μετά από μία ανεξάρτητη κυκλοφορία, σειρά έχει το «ΤΟ ΤΗΕ STARS & BEYOND», ως πρώτο δείγμα μιας ολοκληρωμένης δουλειάς με τίτλο FIRST WORLDS που κυκλοφορεί στις 21 Μαΐου.

Ο Οδυσσέας εχει πάρει μέρος σε πολλά projects, ανάμεσά τους και η εκπομπή «Η Μηχανή Του Χρόνου» όπου δούλεψε για ένα χρόνο υπό την επίβλεψη του συνθέτη Νίκου Σπηλιώτη, δημιουργώντας επικές κινηματογραφικές συνθέσεις. Επιπλέον, έχει δουλέψει για την ανεξάρτητη εταιρία video games Angelworks, έχει πάρει βραβείο κινηματογραφικής σύνθεσης από την Ελληνική Εταιρία Συγγραφέων και έχει διαγωνιστεί στο BIFSC 2020 και Soundtrack_Cologne 2020.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε το πρώτο visual για το "To the Stars & Beyond".

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.