Ο Yorgos Smak και το «Funeral of Ego»

Ο Yorgos Smak και το «Funeral of Ego»

Ο Yorgos Smak παρουσιάζει μία ψυχεδελική - σουρρεαλιστική - πειραμματική μπαλάντα ντυμένη με animation, εν ονόματι Funeral of Ego από το ομώνυμο αγγλόφωνο debut album του.

Το κοινό στοιχείο όλων των κομματιών του album είναι ότι ακτινοβολούν εικόνες και το καθένα φέρει την προσωπική ηχητική σφραγίδα-έκπληξη του συνθέτη, ενώ ταυτόχρονα διαφέρουν μεταξύ τους μουσικά. Λίγο electro, λίγο folk, λίγο jazzy, λίγο classical, λίγο indie, λίγο pop, λίγο experimental, λίγο smak… Στιχουργικά αγγίζει υπαρξιακά ζητήματα που τον απασχολούν κάθε δευτερόλεπτο που χάνεται στην άβυσσο, τα οποία περιγράφει με μπόλικο χιούμορ, λυρισμό και απλότητα.

Ο Yorgos Smak έχει γράψει τους στίχους, έχει συνθέσει τη Μουσική και έχει παίξει drums, ηλεκτρικό μπάσσο, ακουστική κιθάρα, πλήκτρα και έχει τραγουδήσει στο album.

Το album θα κυκλοφορήσει αρχές Ιούλη.

Instagram: yorgos_smak

Facebook: Yorgos Smak

Youtube channel: Yorgos Smak

Φωτογραφίες : Σπύρος Χατζηαγγελάκης (@ Spyros Chatziaggelakis)

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.