Ο Σπύρος Γραμμένος κάνει «πρεμιέρα» στο deBόp!!

Ο Σπύρος Γραμμένος κάνει «πρεμιέρα» στο deBόp!!

Το λέμε και πολύ μεγάλη χαρά, να φιλοξενούμε πρώτοι το βίντεο κλιπ ενός εξαιρετικά αγαπημένου τραγουδιού, το οποίο ο Σπύρος Γραμμένος εκφράζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο! Τα πολλά λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για τον καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Σπύρος Γραμμένος, οπότε μπορείς απλά να τον απολαύσεις!

 

Μετά τα singles «Τύπος Αθλητικός», «Οι Φίλοι», «Τι Με Κοιτάς», και «16» ο Σπύρος Γραμμένος παρουσιάζει το μόνο τραγούδι που περιέχεται στο δίσκο του, «16» (δεκάξι) που δεν έχει γράψει ο ίδιος. Δεν είναι άλλο από το «Ο Κόκορας (Είπα στον κόκορά μου)» σε μουσική Μάνου Λοΐζου και στίχους του Νίκου Τσιπουρλιάνου.

Αν και μετράει πλέον σαράντα χρόνια, αυτό το λαϊκό τραγούδι ακούγεται πιο επίκαιρο από ποτέ, ειδικά μέσα από την ερμηνεία και το ύφος του Σπύρου Γραμμένου. Το βίντεο κλιπ, το οποίο σκηνοθέτησε όπως συνήθως ο ίδιος ο Γραμμένος, έχει μια σκληρή, ψηφιακή, ασπρόμαυρη αισθητική.

 

 

 

Για περισσότερο Σπύρο Γραμμένο, αναζήτησε τον νέο του δίσκο!

 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.