Ο Rami Winston επιστρέφει με το «Morals»

Ο Rami Winston επιστρέφει με το «Morals»

Ο Rami Winston είναι Έλληνας καλλιτέχνης, συριακής καταγωγής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, και άρχισε να συνθέτει μέσω ενός μουσικού βιντεοπαιχνιδιού στο PlayStation 1. Σε ηλικία 14 ετών άρχισε να παίζει κιθάρα, έχοντας στο μυαλό του τα τραγούδια που είχε γράψει στο μουσικό βιντεοπαιχνίδι. Σήμερα συνθέτει μουσική για ταινίες, ντοκιμαντέρ και διαφημίσεις, και τα περισσότερα από τα τραγούδια του έχουν αναπαραχθεί από ελληνικά και ξένα ραδιοφωνικά shows.

Ο ήχος του είναι ένας συνδυασμός Trip Hop, Americana και Pop, μπλεγμένα με Lo Fi beats.

Επίσης, είναι ο κύριος τραγουδιστής και κιθαρίστας του Αθηναϊκού rock n roll trio, Supersoul.

"Όλα όσα ήθελα να βγάλω από μέσα μου όταν έχασα τον έλεγχο του εαυτού μου".

Ένα άκρως εσωτερικό κομμάτι, που εξισορροπεί στοιχεία από το παρελθόν και το παρόν. Μεταξύ άλλων, το "Morals" εμπνεύστηκε από τα κομμάτια και τον ήχο των Amy Winehouse, Arctic Monkeys και The Black Pumas. Ένα τραγούδι που σου μένει αξέχαστο, με ζεστά φωνητικά, και μια καλά μελετημένη παραγωγή που προορίζεται για ένα ευρύ ακροατήριο, γεμάτο στυλ και ερωτισμό. Το βίντεο κλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Έβαν Μαραγκουδάκη.

 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.