Ο Aki Rei και η Κόκκινη Cadillac aka το τέλειο date κι η τέλεια βόλτα σε ένα τραγούδι!

Ο Aki Rei και η Κόκκινη Cadillac aka το τέλειο date κι η τέλεια βόλτα σε ένα τραγούδι!

Ο Aki Rei κατάγεται από την Αθήνα και είναι ένας multi-instrumentalist μουσικός και παραγωγός. Έχει σπουδάσει electronic music production & jazz music performance, ενώ τώρα τελειώνει τις σπουδές του στην Κέρκυρα και στο Μουσικό Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Έχει επιρροές από μια πληθώρα μουσικών ειδών, όπως η r&b, η jazz και η indie 80s synthwave. Το μουσικό του πάθος είναι η δημιουργία ενός unique και προσωπικού αποτελέσματος, κάνοντας fusion στα είδη που αγαπά.

Η Cadillac του '59 είναι το αγαπημένο του αμάξι. Ταυτόχρονα, εκείνη η χρονιά σηματοδοτείται από την άνθιση του κινηματογράφου και του Hollywood. Το Red Cadillac προσπαθεί να προσομοιώσει το τέλειο date και την τέλεια βόλτα όπως την φαντάζεται ο καλλιτέχνης. Μόλις κυκλοφόρησε από τη Mellowsophy Music.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.