Νύχτες Έντγκαρ Άλλαν Πόε | Η Νοσταλγία στον 19ο αιώνα | Κάλεσμα Ενδιαφέροντος

Νύχτες Έντγκαρ Άλλαν Πόε | Η Νοσταλγία στον 19ο αιώνα | Κάλεσμα Ενδιαφέροντος

To Rabbithole και η ομάδα Νοσταλγία δημιουργούν για πρώτη φορά, μια περίοδο θεατρικής γνωριμίας του αμερικάνου διηγηματογράφου Έντγκαρ Άλλαν Πόε με το ελληνικό κοινό.

Στη χρονική περίοδο έξι εβδομάδων, έξι ομάδες που θα επιλεγούν ύστερα από αίτηση συμμετοχής, θα παρουσιάσουν στο κοινό και από μία παράσταση βασισμένη πάνω σε ένα από τα διηγήματά του Πόε. Παράλληλα, στο φουαγιέ αλλά και στις ηλεκτρονικές σελίδες της ομάδας και του χώρου θα διατίθεται άφθονο υλικό και αφιερώματα για την ζωή και το έργο του σκοτεινού αυτού συγγραφέα που σημάδεψε τον 19ο αιώνα.

Πρόκειται για το πρώτο project της ομάδας Νοσταλγία για τη θεατρική χρονιά 2018-2019 με θέμα "Η Νοσταλγία στον 19ο αιώνα".

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν πρόταση για μία παραγωγή / παράσταση / σκηνική σύνθεση βασισμένη σε ένα από τα διηγήματα του Έντγκαρ Άλλαν Πόε.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει τη δουλειά της για τέσσερις συνεχόμενες παραστάσεις (Πέμπτη έως Κυριακή), προκειμένου να αξιοποιηθεί πιο άρτια ο χώρος και ο εξοπλισμός του, όπως επίσης και για την καλύτερη και καθαρότερη προώθηση της συνολικής δράσης αλλά και της κάθε ομάδας ξεχωριστά.  

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται να υποβάλλουν αίτηση μπορούν, εάν το επιθυμούν, να κλείσουν ραντεβού για να δουν τους χώρους του θεάτρου προκειμένου να συμπεριλάβουν τοποειδικά στοιχεία στην περιγραφή της πρότασής τους.

Αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ: 20 Σεπτεμβρίου – 28 Οκτωβρίου 2018

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Πέμπτη έως Κυριακή

Rabbithole, Γερμανικού 20, Μεταξουργείο

Επικοινωνία:  210 524 9903 | rabbitholespace@gmail.com

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.