New album: INNER.D. | SLAVES.

New album: INNER.D. | SLAVES.

Η αδυναμία του να εμπιστευτούμε, να περιμένουμε, να αγαπήσουμε, να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε, να αντισταθούμε, να μιλήσουμε, να ακούσουμε, να συνεννοηθούμε, να μεγαλώσουμε. Να καταλάβουμε. Σκέψεις γύρω από την κοινωνική ζωή, από τη στάση μας σαν άνθρωποι, σαν συνάνθρωποι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το SLAVES. είναι το πρώτο προσωπικό album του Inner.D. και αποτελείται από μουσικά στοιχεία γραμμένα τα τελευταία χρόνια και από υλικό δημιουργημένο τον καιρό της απομόνωσης. Τον καιρό που όλοι είμαστε σκλάβοι των πάντων, τον καιρό που θέλουμε οι πάντες να είναι σκλάβοι μας. Τον καιρό της μοναχικότητας. Της μοναξιάς. Διαλυμένες φωνές του σήμερα, φωνές που από το κεφάλι, φτάνουν στα ηχεία.

Μια αυτοαναφορική στιγμή, μια προσωπική ρωγμή. Μικρές κραυγές οργής. Μεγάλες ανάσες αγωνίας.

Εννιά αγγλόφωνα τραγούδια, σε παραγωγή του Inner.D., με τον Dj Micro να υπογράφει την μίξη και το mastering και τις συμμετοχές του Μάνου Αγγελάκη και της Κατερίνας Πλεξίδα. Το artwork του δίσκου έχει επιμεληθεί ο Δημήτρης Θεάκος/Animated Violence.

Το SLAVES. κυκλοφορεί 1 Οκτωβρίου σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Bashment Records.

INNER.D. - BIO

Ο Inner.D. (Διαμαντής Αδαμαντίδης) είναι ηθοποιός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Ξεκινώντας να δημιουργεί μουσική σε πολύ μικρή ηλικία, ανέπτυξε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την hip hop σκηνή και το beatmaking. Παρόλα αυτά, οι μουσικές του συνθέσεις είναι ένα μίγμα από soul, R&B, electronic, ambient και neoclassical στοιχεία, πλαισιωμένα τις περισσότερες φορές από heavy beats παραγωγές. Το 2015 ιδρύει μαζί με άλλους 4 συνεργάτες του την “Εταιρεία Θεάτρου Θέση” και δημιουργεί θεατρικές παραστάσεις που ταξιδεύουν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μουσικά ενεργός από το 2009, η διαδρομή του περιλαμβάνει συμμετοχές σε συγκροτήματα, μουσικές συνθέσεις για θέατρο και ταινίες μικρού μήκους. Από το 2019 συνεργάζεται με τον ράπερ Ταφ Λάθος και το Full Band project του, παίζοντας μπάσο. Από το 2021 αποτελεί μέλος του δυναμικού της Bashment Records ετοιμάζοντας το πρώτο του solo album με τίτλο “Slaves”.

Facebook  | Instagram | Twitter | Bandcamp | YouTube | Spotify

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.