Νέοι κύκλοι μαθημάτων κεραμικής για ενήλικες στο Μουσείο Κεραμικής

Νέοι κύκλοι μαθημάτων κεραμικής για ενήλικες  στο Μουσείο Κεραμικής

Στα μαθήματα κεραμικής οι συμμετέχοντες μαθαίνουν βασικά στοιχεία της κεραμικής τεχνολογίας, δημιουργούν διακοσμούν και ψήνουν τα δικά τους αντικείμενα, εξασκούν τις αισθήσεις και εκφράζουν τα συναισθήματα τους μέσω της δημιουργίας.

 Η φοίτηση είναι τριετής, με επιπλέον εμβάθυνση σε στοιχεία τεχνολογίας κεραμικών υψηλής θερμοκρασίας σε 4ο έτος. Για κάθε βαθμίδα υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών. Τα μαθήματα πλαισιώνονται παράλληλες εκδηλώσεις όπως επισκέψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, δράσεις στην αυλή του μουσείου, συνεργασίες με άλλα μουσεία, εκδρομές αφιερωμένες στην κεραμική. Για φέτος εκτός από τις παράλληλες εκδηλώσεις, προγραμματίζεται εκδρομή-σεμινάριο στο Μουσείο Κεραμικής της Faenza στην Ιταλία. 

Το μηνιαίο κόστος είναι 80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και όλων των υλικών και των εργαλείων. Το κόστος της εγγραφής είναι 15 ευρώ. Η συμμετοχή των μαθητών στις παράλληλες δράσεις του Μουσείου είναι δωρεάν. Στα τμήματα αρχαρίων τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Τα τμήματα διαμορφώνονται ως εξής :

Αρχάριοι
Δευτέρα 18.00 – 21.00  ή Σάββατο 10.30 -13.30 (έναρξη 1. Οκτ. ή 6. Οκτ.)

Δευτεροετείς
Τρίτη ή Τετάρτη 18.00 -21.00 (έναρξη 2. Οκτ. ή 3. Οκτ.)

Τριτοετείς
Παρασκευή 18.00 – 21.00 (έναρξη 5. Οκτ.)

Τεταρτοετείς/ τελειόφοιτοι (έναρξη 4 Οκτ. )
Πέμπτη 18.00 -21.00

Πληροφορίες εγγραφές:
210-3318491 / 6945256834

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.