Νέο τραγούδι «tou topou» των TOPOS [video clip]

Νέο τραγούδι «tou topou» των TOPOS [video clip]

Οι Τόpos (ο «τόπος μου» στα ελληνικά σημαίνει το μέρος που κατάγομαι, οι ρίζες μου) είναι μια ελληνική μπάντα από το Ρέθυμνο Κρήτης.

Oι «Topos» έρχονται να φέρουν κάτι φρέσκο, αλλά και οικείο ταυτόχρονα. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την FM Records με τίτλο «Όλα σε μια θάλασσα», αποτελείται από 10 κομμάτια (5 διασκευές και 5 δικά τους) με ελληνικό στίχο σε παραδοσιακούς ρυθμούς και με πολλά σύγχρονα στοιχεία. Πρόκειται για ένα mainstream project, ελληνοφωνο με world στοιχεία. Είναι η νέα τάση του Νew age folk.

Μας συστήνονται με το πρώτο τους single «tou topou»: ένα ποπ ανάλαφρο καλοκαιρινό κομμάτι στο οποίο η παράδοση συναντά το σήμερα, με στοιχεία από κρητική σούστα και με έντονες αναφορές να αντηχούν σε θάλασσες, ουρανούς, φαράγγια, τον ήλιο, τον έρωτα και το νησί τους, την Κρήτη.

Δύο χρόνια περίπου ετοιμάζεται αυτό το μουσικό εγχείρημα. Όλα ξεκίνησαν όταν οι μουσικοί συναντήθηκαν για μια συνεργασία και από τότε είναι αχώριστοι. Όπου Topos βλέπεις «σπίτι».

Like topos: FB Page | Instagram

Ακούτε το τραγούδι εδώ και βλέπετε το video clip τους εδώ:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.