Νέο τραγούδι και βίντεο από τους Lullaby's Ink | Alone?

Νέο τραγούδι και βίντεο από τους Lullaby's Ink | Alone?

Το ανερχόμενο one-man-project του Χάρη Κύρκου, Lullaby’s Ink, έδωσε μόλις στην δημοσιότητα ένα νέο lyric video, για το επίσης νέο τραγούδι “Alone?”. Στα φωνητικά συμμετέχει η Μαριάνθη, μέλος των Θεσσαλονικιών Instant Boner, και στα ντραμς ο Ιερόθεος Ταμπάκος.

Η παραγωγή και η μίξη έγιναν στα Bloodmix Studios απο τον Δημήτρη Αλεξίου, το mastering απο τον Χάρη Κύρκο, το artwork απο την Slowlyspring και το βίντεο στα 12 Inch Media Studios της Σκωτίας απο τον Scott Kennedy.

Εκτός από μουσική στέγη για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του αεικίνητου Χάρη Κύρκου (ex-Raw In Sect), το Lullaby’s Ink αποτελεί και μία άτυπη κολεκτίβα ανερχόμενων μουσικών και καλλιτεχνών που δίνουν το δικό τους στίγμα στις κυκλοφορίες. Το 2018 κυκλοφόρησαν 2 τραγούδια, τα "The Last Time" (με την συμμετοχή της Mara Lisenko) και "Queen Obscene" (με την συμμετοχή του Άγγελου Σακκέτα). Η ιδιαιτερότητα του project είναι πως δεν έχει ως άμεσο στόχο του μία πλήρη κυκλοφορία, αλλά βασισμένο στον αυθορμητισμό και την πηγαία ανάγκη έκφρασης κυκλοφορεί κάθε τόσο μεμονωμένα τραγούδια με την μορφή singles.

 

 

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.