Νέο τραγούδι και live video από τους The Mound

Νέο τραγούδι και live video από τους The Mound

Οι Αθηναίοι doom rockers The Mound έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους μουσικό video από τη ζωντανή εκτέλεση ενός νέου –ακόμη ακυκλοφόρητου- τραγουδιού, υπό τον τίτλο “Crave”.

Το video κινηματογραφήθηκε κατά τη ζωντανή εμφάνιση του σχήματος στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 στο Fuzz Live Music Club της Αθήνας, όπου και άνοιξαν τη συναυλία των Σουηδών heavy metallers Grand Magus, ενώ ο ήχος του προέρχεται επίσης από τη ζωντανή ηχογράφηση της συγκεκριμένης εμφάνισης.

«Το τραγούδι αυτό είναι μέρος του νέου υλικού μας που θα ξεκινήσει να ηχογραφείται μέσα στο 2018. Κατά τη γνώμη μας συνδυάζει στοιχεία από το πρώιμο υλικό μας με αυτά της νεότερης μουσικής προσέγγισής μας (την οποία θα ανακαλύψετε σύντομα), καταφέρνοντας -στα δικά μας αυτιά τουλάχιστον- να ηχεί βαρύ και μελωδικό ταυτόχρονα. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερο υλικό με τους φίλους μας», είπε η ίδια η μπάντα.

Τη μίξη ανέλαβε ο Άλεξ Μπόλπασης (The Noise Figures, The Road Miles, 10 Code κ.α.) και το mastering ο Γιώργος Πρινιωτάκης. Το video κινηματογραφήθηκε από τους Αναστασία Παπαδάκη, Νίκο Πουρνέλη και Έκτορα Τσολάκη, με τον τελευταίο να αναλαμβάνει και το post production στο hd factory. Της παραγωγής επιμελήθηκε η 3P Lab.

Οι The Mound βρίσκονται αυτό το διάστημα σε διαδικασία σύνθεσης και ηχογράφησης νέου υλικού για την επερχόμενη πλήρη δισκογραφική κυκλοφορία τους, που θα έρθει να διαδεχτεί το ομώνυμο EP του σχήματος, που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2015, λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τον εγχώριο μουσικό τύπο.

Το EP μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.