Νέο τραγούδι για τους αγαπημένους Thievery Corporation!

Νέο τραγούδι για τους αγαπημένους Thievery Corporation!

Οι αγαπημένοι Thievery Corporation επιστρέφουν στο Release Athens την 1η Ιουνίου, φέρνοντας μαζί τους και το νέο δίσκο τους. Το "Treasures from the Temple" είναι η φυσική συνέχεια, το... αδελφάκι αν θέλετε του περσινού πετυχημένου "Temple of I & I". Περιλαμβάνει 12 τραγούδια, πολλές νέες συνθέσεις μαζί και με remixes από τα sessions τους στην Jamaica με τραγουδιστές όπως οι LouLou Ghelichkhani, Mr. Lif, Sitali, Racquel Jones, Natalia Clavier και Notch.

Το πρώτο δείγμα είναι το ολοκαίνουργιο "Voyage Libre" με τη φωνή της LouLou Ghelichkhani και φέρνει τους Thievery πιο κοντά στην pop πλευρά τους.  

Oι Thievery Corporation εμφανίζονται στο Release Athens 2018, την Παρασκευή 1η Ιουνίου μαζί με τους UB40, τους Golan και την Angelika Dusk.
Πληροφορίες εδώ
Εισιτήρια εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.