Νέο τμήμα υποκριτικής από το Θωμά Μοσχόπουλο

Νέο τμήμα υποκριτικής από το Θωμά Μοσχόπουλο

Λόγω μεγάλης λίστας αναμονής, ΝΕΟ τμήμα για το Σεμινάριο Υποκριτικής “Κλειδιά και τεχνικές για τη δόμηση και συστημική διερεύνηση ενός ρόλου” στις 23- 24 και 26- 29 Ιουνίου.

Το εν λόγω σεμινάριο του Θωμά Μοσχόπουλου απευθύνεται σε ηθοποιούς που επιθυμούν να οργανώσουν και να εξελίξουν την προσωπική τους τεχνική, καθώς και να διερευνήσουν τρόπους επικοινωνίας και δημιουργικής λειτουργίας στη διάδρασή τους με τους  συμπαίκτες και το κοινό τους. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εισαγωγή μιας σειράς βασικών τεχνικών που επιτρέπουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων ανάλυσης και σύνθεσης ρόλων. Οι κώδικες που προτείνονται είναι απλοί, κατανοητοί και άμεσα εφαρμόσιμοι, και μπορούν να οδηγήσουν στη μετεξέλιξή τους σε ιδιαίτερα σύνθετες και απαιτητικές εφαρμογές σκηνικής ερμηνείας.

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 ώρες κατανεμημένες σε έξι 5ωρες συναντήσεις.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Τιμή συμμετοχής: 200€ + ΦΠΑ
Ώρες: 10.00-15.00
Χώρος: ΠΟΡΤΑ (Μεσογείων 56)


 

Οι θέσεις για τον Κύκλο Μαθημάτων Αρχαίου Δράματος με τίτλο “Τραγωδία, Πειθώ και Αποξένωση” συμπληρώθηκαν. Οι ημερομηνίες για το ΝΕΟ τμήμα θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.

Η θεματική του Κύκλου Μαθημάτων πάνω στο Αρχαίο Δράμα, που εγκαινιάζει το ΠΟΡΤΑ,  αφορά στον προσδιορισμό του ήρωα του αρχαίου δράματος ως οντότητας αποκομμένης απ’ το σύνολο του χορού, καθώς και στη διερεύνηση της λειτουργίας του μέσα απ’ τη διαδικασία της δραματικής σύγκρουσής του με το σύνολο, μέσω ιδεολογικών αλλά και καθαρά πρακτικών δρόμων.

Στον συγκεκριμένο Κύκλο Μαθημάτων θα δοθεί προτεραιότητα συμμετοχής σε όσους έχουν παρακολουθήσει- είτε τη φετινή χρονιά είτε προηγούμενες- κάποιον από τους βασικούς κύκλους μαθημάτων υποκριτικής του Θωμά Μοσχόπουλου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 35 ώρες κατανεμημένες σε επτά 5ωρες συναντήσεις.
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 άτομα (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
Τιμή συμμετοχής: 250€ + ΦΠΑ
Ώρες: 10.00-15.00
Χώρος: ΠΟΡΤΑ (Μεσογείων 56)

Για εγγραφές στο Σεμινάριο ή/και τον Κύκλο Μαθημάτων: grmaroudis@hotmail.com
(Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού με φωτογραφία.)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.