Νέο single και ντεμπούτο album από τον Finneas

Νέο single και ντεμπούτο album από τον Finneas

Ο 8 φορές βραβευμένος με Grammy μουσικός, τραγουδοποιός και παραγωγός FINNEAS κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ του ‘Optimist’. Πρόκειται για ένα άλμπουμ δεκατριών κομματιών, γραμμένα εξ ολοκλήρου από τον καλλιτέχνη. Ανάμεσα τους και τα singles, "The 90s", "A Concert Six Months From Now" & η συγκλονιστική μπαλάντα "What They'll Say About About Us" που είχαν ήδη κυκλοφορήσει. Παράλληλα και το music video για το "Love Is Pain" που αποτελεί ένα ξεχωριστό κομμάτι στο άλμπουμ.

Μιλώντας για το τραγούδι ο αδελφός και παραγωγός της Billie Eilish, FINNEAS αποκαλύπτει: «Το συγκεκριμένο έχει να κάνει με το πόσο οδυνηρή και σπαρακτική μπορεί να είναι η αγάπη. Πάντα ήθελα να γράψω ένα τραγούδι για μια σχέση ενηλίκων.»
 

 

Η μουσική του FINNEAS προέρχεται από έναν τόπο αγάπης. Είναι το είδος της αγάπης που προκύπτει από τις πολύωρες συνεδρίες στούντιο. Είναι το είδος της αγάπης που σε κάνει να θέλεις να κάνεις πρόταση γάμου. Είναι το είδος της αγάπης που έχουν οι φίλοι μεταξύ τους. Είναι το είδος της αγάπης που θα νιώσει ο ακροατής μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ του.

Βρείτε και ακούστε το άλμπουμ “Optimist” ψηφιακά εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.