Νέο Ε.P. και video clip από τον Tony Bluebird

Νέο Ε.P. και video clip από τον Tony Bluebird

Tony Bluebird (Αντώνης Κωνσταντάρας), δίνει στην κυκλοφορία το πρώτο του E.P. με τίτλο «Το Πάρτι». Στα 4 τραγούδια που το απαρτίζουν δείχνει τον πολύπλευρο μουσικό του χαρακτήρα, συνδυάζοντας τις πλούσιες επιρροές του. Από τη σύγχρονη urban, μέχρι την indie pop και από το pop punk στον ρομαντισμό της synth pop.

Τα πρώτα δείγματα έχουν δοθεί στην κυκλοφορία και είναι το αβάσταχτα καλοκαιρινό «Γαλάζια Ακτή» αλλά και το τελευταίο του single «Είσαι Μαζί μας;», το οποίο, έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται στην ανεξάρτητη σκηνή.

Δείτε το video clip του single «Είσαι Μαζί μας;» (σε σκηνοθεσία Άρη Αθάνατου)


Τα κομμάτια που συμπληρώνουν το Ε.Ρ. είναι το άκρως ραδιοφωνικό pop anthem «Κλωστή» και το «Ξημέρωμα» στο οποίο συνεργάζεται με τους Yama - μια από τις πλέον ανερχόμενες indie pop μπάντες - και τον Γιώργο Νίκα (The Noise Figures/Holy Monitor) που υπογράφει και την παραγωγή της κυκλοφορίας.

«Το Πάρτι» κυκλοφορεί σε όλες τις μουσικές πλατφόρμες από την Black Caramel Records.

 Ακούστε το Ε.Ρ ΕΔΩ

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.