Νέο Album από Sugahspank! & Blend Mishkin | "Paint Everything White"

Νέο Album από Sugahspank! & Blend Mishkin | "Paint Everything White"

Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια μακριά, η Sugahspank και ο Blend Mishkin τα βάφουν όλα λευκά και ξεκινούν από την αρχή, φτιάχνοντας παρέα ένα ολοκαίνουριο album εν μέσω καραντίνας!

Το Μάρτιο και κατά τη διάρκεια του πρώτου lockdown, οι δύο αγαπημένοι μουσικοί που χρόνια πριν μας χάρισαν το υποδειγματικό “Τhe Incredible/The Invisible”, επανένωσαν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα reggae soul διαμάντι, κι όλο αυτό από απόσταση!

 

Οκτώ μοναδικά τραγούδια που ισορροπούν ανάμεσα στα πορωτικά, διαχρονικά beat του Blend Mishkin και τα βελούδινα, εθιστικά φωνητικά της Sugahspank.

Με βεβαιότητα, ένα δίδυμο που όταν δημιουργεί παρέα, ο κόσμος γίνεται λίγο καλύτερος.

Το "Paint Everything White" κυκλοφορεί σε digital μορφή σε όλες τις πλατφόρμες από τη Rewind Guaranteed και πολύ σύντομα σε βινύλιο από τη Boom Selectah Records.

Δείτε εδώ το video του πρώτου single "Yummy Man":

Φωτογραφίες : Θανάσης Καρατζάς

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.