Νέα τραγούδια από τον Michael Kiwanuka

Νέα τραγούδια από τον Michael Kiwanuka

Ο Michael Kiwanuka καθώς δουλεύει για το επόμενο ολοκληρωμένο studio album του, κυκλοφορεί 2 ολοκαίνουργια τραγούδια, το “Beautiful Life” που ακούγεται σε ντοκιμαντέρ του Netflix με τίτλο “Convergence” και το “All My Life”.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δήλωσε για το "Beautiful Life": «με αυτό το τραγούδι ήθελα να εστιάσω στην αίσθηση πως υπάρχει πραγματική δύναμη στο ανθρώπινο πνεύμα, όταν προσπαθεί να αναζητά την ομορφιά ακόμη και σε δύσκολες καταστάσεις. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό είναι όλο και πιο δύσκολο. Αλλά ήθελα να το συλλογιστώ και να αναρωτηθώ πώς θα ήταν η ζωή αν τη ζούσα έτσι. Προφανώς και μου αρέσει ό,τι κι αν νιώσουν οι άνθρωποι ακούγοντας το τραγούδι μου, αλλά αυτό που προσπαθούσα να εκπέμψω μέσω της μουσικής ήταν ένα αίσθημα αντίστασης. Αίσθημα δύναμης μέσα από αντιξοότητες.»

* Το “Beautiful Life” ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο μαζί με τον παραγωγό St Francis Hotel. Βρείτε και ακούστε το ψηφιακά εδώ.
 

 

 


Κυκλοφορούν από την Minos EMI, a Universal Music Company

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.