Νέα κυκλοφορία: Stathis Chouliaris – November Tree

Νέα κυκλοφορία: Stathis Chouliaris – November Tree

Τον Στάθη Χούλιαρη τον γνωρίζουμε από τα rock, post-punk συγκροτήματα (Schema. The Red Ali κ.ά.) που συμμετέχει και γράφει τις μουσικές όπως και από τραγούδια που έχει δώσει σε καλλιτέχνες και μουσικές που έχει γράψει για το θέατρο.

Το νέο άλμπουμ του Στάθη Χούλιαρη είναι μια μελωδική ιστορία αποτελούμενη από τέσσερις ενότητες (Monday, Blue, Before youFerryman) και μια τριλογία (After the winter).

Το ‘November Tree’  είναι ένα κινηματογραφικό άλμπουμ που δημιουργεί έντονες εικόνες και συναισθήματα μέσα από μελωδικές γραμμές και ρυθμικά σχήματα από το waltz έως και το industrial.

Η σύνθεση και η ενορχήστρωση είναι του Στάθη Χούλιαρη ενώ συμμετέχει και ο James Μπασδάνης παίζοντας κιθάρα (ηλεκτρική-ακουστική), την μίξη και το μάστεριγκ τα έκανε ο Νικόδημος Τριαρίδης και η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι του Κωστή Εμμανουηλίδη.  

* Το ‘November Tree’  κυκλοφορεί από την Rana Records διαδικτυακά στις ακόλουθες πλατφόρμες: YouTube | Deezer | Spotify | Amazon

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.