Νέα κυκλοφορία | Smalfeels - ep ii

Νέα κυκλοφορία | Smalfeels - ep ii

Smalfeels, είναι το μουσικό σχήμα του παραγωγού Νίκου Γιαννακάκη. Το “ep ii” κυκλοφόρησε online από την Just Gazing records και περιέχει 6 νέα κομμάτια στα οποία ξεχωρίζουν αναφορές από ονειρική ποπ, φουτουριστική soul και r'n'b. Για αυτή την κυκλοφορία συνεργάστηκε με τον Jimmy Gian στην παραγωγή, και τον Κώστα Σιδηροκαστρήτη στην ενορχήστρωση ενώ στο "Easy" συμμετέχει η Πολωνή καλλιτέχνιδα WERA.

 Το lead single "Some Stars" συνοδεύεται από το anime video που επιμελήθηκαν από κοινού ο Smalfeels με τον συνεργάτη του Γιώργο Καψανάκη χρησιμοποιώντας 2D τεχνικές. 
Ραδιοφωνικό airplay συγκεντρώνει επίσης το single "Buzz" με το βασικό ριφ να παραπέμπει στους ήχους του Thundercat, ενώ το ep συμπληρώνουν καθημερινές ποπ  ιστορίες όπως το single "Supermarket" που έκανε πρεμιέρα στις αρχές της περασμένης άνοιξης στην συλλογή "You've got Friends" της Just Gazing στο Bandcamp .

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.