Νέα κυκλοφορία: Magic De Spell - Παγκόσμιος ο Τρίτος (Εδώ) | Video Clip

Νέα κυκλοφορία: Magic De Spell - Παγκόσμιος ο Τρίτος (Εδώ) | Video Clip

Μια μαύρη σκυλίτσα η Ναόμι, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Γιοκαρίνης μοιράζονται τους πρώτους ρόλους στο καινούριο videoclip των Magic de Spell !!

Οι Magic de Spell παρουσιάζουν το video clip από το νέο τραγούδι τους «Παγκόσμιος ο τρίτος (Εδώ)», σε στίχους του αξέχαστου Σταμάτη Μεσημέρη και ο Ηλίας Μωραΐτης, ο φωτογράφος της ελληνικής ροκ σκηνής, σε ρόλο σκηνοθέτη πλέον, καταθέτει μια ασπρόμαυρη εκδοχή του σύγχρονου πολέμου.

«Εδώ ο παράδεισος, εδώ η κόλαση, εδώ!» είναι η κεντρική φράση του τραγουδιού και η Ναόμι, η μαύρη σκυλίτσα, ξεγλιστράει τρέχοντας ανάμεσα στα πόδια βιαστικών περαστικών. Στο οδοιπορικό της μέσα στην πόλη, συναντά ερείπια, άστεγους, πεινασμένους, περιθωριακούς, σκουπίδια, αλλά και μικρά παιδιά να παίζουν χαρούμενα και αμέριμνα, δίνοντας μ’ αυτό τον τρόπο και μια απάντηση, για το ποιό είναι τελικά, το... περιβόητο νόημα της ζωής!

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Λίγο πριν το θάνατο του, ο αξέχαστος Σταμάτης Μεσημέρης, εμπιστεύτηκε τους στίχους του στον καλό του φίλο Γιάννη Γιοκαρίνη, με την επιθυμία να τους μελοποιήσει. Ο Γιάννης κράτησε την υπόσχεσή του και γρήγορα είχε έτοιμα δεκατέσσερα τραγούδια, που έγιναν δίσκος, με γενικό τίτλο «Μεσημέρι στον παράδεισο». Καθένα από αυτά έχει αποδοθεί από ένα διαφορετικό συγκρότημα ή καλλιτέχνη. Μεταξύ αυτών και ο «Τρίτος παγκόσμιος (Εδώ)», στον οποίο συμμετέχουν τραγουδιστικά τόσο ο Γιάννης Γιοκαρίνης, όσο και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου που στάθηκε στο πλευρό του δίσκου, από την αρχή με αγάπη και ενδιαφέρον.

Οι Magic de Spell, όπως οι ίδιοι λένε, ελπίζουν αυτό το τραγούδι, να αποτελέσει ένα μικρό λιθαράκι αφύπνισης...

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Ηλίας Μωραΐτης
Στίχοι: Σταμάτης Μεσημέρης
Μουσική: Γιάννης Γιοκαρίνης – Προσαρμογή: Γιώργος Αρχοντάκης
Συμμετέχουν: Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Γιάννης Γιοκαρίνης
Ενορχήστρωση: Γιώργος Αρχοντάκης - Magic de Spell
Ηχογράφηση, Μix, Mastering: Γιώργος Αρχοντάκης @ Vintage studio

Εμφανίστηκαν αλφαβητικά: Ίωνας Βασιλείου - Χαριζάκης, Χαριτωμένη Γκουράσα, Αλεξάνδρα Γουναροπούλου, Χρυσάνθη Κουσκουμβεκάκη, Ουρανία Παπαδοπούλου, Θοδωρής Χαριζάκης και η σκυλίτσα ΝΑΟΜΙ

Magic de Spell line up:
Θοδωρής Βλαχάκης
Γιώργος Αρχοντάκης
Δημήτρης Μποτής
Βαγγέλης Θεοδωράκης
Γιώργος Λαγγουρέτος 

Απολαύστε το εδώ:

Οι Magic de Spell στα social media:

Facebook
Spotify
Instagram
Web site

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.