Νέα κυκλοφορία: DANAI NIELSEN - LION ZION | Ένα νέο τραγούδι σε ένα παραμυθένιο video clip

Νέα κυκλοφορία: DANAI NIELSEN - LION ZION | Ένα νέο τραγούδι σε ένα παραμυθένιο video clip

H Danai Nielsen συνεχίζει τις δημιουργικές παραγωγές παρουσιάζοντας το "Lion Zion" ένα ακόμα νέο single το οποίο κυκλοφορεί από την United We Fly.

Ένα μήνα μετά το release του single Mermaid, η ελληνοδανή καλλιτέχνης επανέρχεται με ένα νέο κομμάτι που υπακούει σε αυτό που η ίδια έχει πει οτι χαρακτηρίζει τα περισσότερα τραγούδια της: βιωματική ειλικρίνεια. Κάθε single και video clip που κυκλοφορεί αποτελεί ένα ολοκληρωμένο έργο που έχει στο επίκεντρο είτε κοινωνικά θέματα, είτε τις ανθρώπινες σχέσεις. Κι ενώ το Mermaid έθιγε το πολύ σοβαρό θέμα του female trafficking, το Lion Zion μας μιλάει για τη "ζούγκλα" που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τόσο μέσα μας όσο και γύρω μας. Το Lion Zion είναι μια storytelling μπαλάντα γραμμένη κυρίως σε πιάνο. Η Δανάη μιλάει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε κατά τη διάρκεια της ζωής μας, στην προσπάθεια να βρούμε ο καθένας τον ξεχωριστό μας σκοπό και τον πραγματικό και ιδανικό μας εαυτό.

We need to go
in the middle of our jungle
We need to go and find our Lion
And ask for Zion

Η μουσική και η ενορχήστρωση δημιουργούν την ιδανική αντίθεση και εν τέλει το τέλειο σύνολο με τους στίχους καταλήγοντας σε ένα ακόμη τραγούδι της Danai Nielsen που θα ακούμε στο repeat.


Το video clip δημιουργήθηκε από την ίδια και τις στενές της συνεργάτιδες Αίγλη Δράκου και Σοφία Παππά, κάνοντάς το γυναικεία υπόθεση.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.