Νέα κυκλοφορία Cluster 3 Remix by Melorman & 7" Vinyl

Νέα κυκλοφορία Cluster 3 Remix by Melorman & 7" Vinyl

To single Cluster 3 από το ντεμπούτο άλμπουμ TEEGARDEN των Kepler is Free, αναδεικνύει σε ένα μεγάλο εύρος τη μουσική που αγαπάει η μπάντα, αναμιγνύοντας μαζί Jazz, Hip Hop, post rock, electronica. 
Δημιουργείται, έτσι ένα είδος που αψηφά τη μελωδία και στο οποίο η μουσική κινείται ελεύθερα σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. 

Οι Kepler is Free χρησιμοποιούν το στοιχείο του αυτοσχεδιασμού και χτίζουν το κομμάτι με δυναμική και αλληλεπίδραση. Το Cluster 3 διατηρεί μια ισχυρή αίσθηση κατεύθυνσης που οδηγεί στο outro, εκεί όπου το συγκρότημα ρίχνει το βλέμμα του στον ουρανό και προσπαθεί να μεταδώσει την έννοια ενός στατικού αλλά συνεχώς διευρυνόμενου σύμπαντος.

To remix του Melorman στην δεύτερη πλευρά είναι η εξέλιξη του συναισθήματος του πρωτότυπου κομματιού.
Η έξυπνη εναλλαγή μεταξύ ηλεκτρονικών στοιχείων με τα ρυθμικά και τη μελωδική γραμμή, αφομοιώνει υπέροχα το πνευστό και το μπάσο του κομματιού των KEPLER ανεβαίνοντας αισθητά στα bpm χωρίς να αλλοιώνει το original κομμάτι.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.