ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ART Telepaths: «Σχιζοφρενοβλαβίωση» [video clip]

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ | ART Telepaths: «Σχιζοφρενοβλαβίωση» [video clip]

Οι ART Telepaths έχοντας ηχογραφήσει ένα μέρος της δουλειάς τους, έχουν ήδη ολοκληρώσει το υλικό για το 2ο EP τους, με τίτλο «FREAK-ΟΝΕΙΡΑ», το οποίο θα κυκλοφορήσει η B-Otherside Records το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΤΟ EP περιέχει τέσσερα τραγούδια: το ομώνυμο «Freak-όνειρα», το «Θυμάμαι (με σύνορα δεν θέλω να ζω)», το «Μείνε μακριά» (σε στίχους της ποιήτριας Ντέπης Χατζηκαμπάνη) και μια post punk διασκευή στην αυτοβιογραφική «Σχιζοφρενοβλαβίωση» του Νικόλα Άσιμου.

Οι ART Telepaths πιστεύουν ότι το τραγούδι του Άσιμου είναι πλέον διαχρονικό και περιγράφει την σχιζοφρενοβλαβίωση στην οποία τα συστημικά μέσα φέρνουν τον σύγχρονο άνθρωπο. Αυτό δηλαδή ακριβώς που ζούμε και τώρα.

Η διασκευή αυτή ήδη κυκλοφόρησε σαν video clip στις 26 Μαρτίου, το οποίο είναι ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας των ART Telepaths με τον εξαιρετικό σκηνοθέτη Ηλία Μωραΐτη.

Η πρεμιέρα έγινε στο YouTube:

Οι ART TELEPATHS εμφανίζονται με line-up:

Γιώργος Σκαρλάτος, φωνή & μπάσο
Στάθης Παπανδρέου, τύμπανα
Ηλίας Ράπτης, κιθάρες

Η διασκευή και ενορχήστρωση έχει γίνει από τον Γιώργο Σκαρλάτο.
Στην ηχογράφηση συμμετείχαν στις κιθάρες ο Γιώργος Τέντης και στα φωνητικά η Ρένα Στρούλιου.

Στο video clip εμφανίζεται η ηθοποιός Χαριτωμένη Γκουράσα.

Οι ART Telepaths στο facebook

Ηλίας Μωραΐτης: fb page | Instagram 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.