Νέα Αρχή |Μonsieur Minimal feat. George Kontrafouris

Νέα Αρχή |Μonsieur Minimal feat. George Kontrafouris

Ο Monsieur Minimal επιστρέφει με νέο single στα ελληνικά και μας καλεί όλους να κάνουμε μια "Νέα Αρχή".

Μετά το sold out και την επιτυχία του album του Easteria, ο Μonsieur Minimal επιστρέφει και πάλι στον ελληνικό στίχο με ένα νέο single, με τον τίτλο "Νέα Αρχή".

Πρόκειται για είναι ένα τραγούδι που γράφτηκε μέσα στην αμήχανη και σκοτεινή περίοδο που βιώσαμε και βιώνουμε όλοι μας, αναφερόμενο στις δυσκολίες, τις απώλειες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις τις τελευταίας περιόδου.

Επιπλέον, η "Νέα Αρχή", επισημαίνει την δύναμη που πηγάζει από την ίδια την φύση του ανθρώπου η οποία "επιβάλει" στο τέλος τους δικούς της ρυθμούς αναγεννώντας νέες ελπίδες κι όνειρα ώστε να συνεχίσουμε την σύντομη περιήγηση μας σε αυτόν τον μικρό και τόσο σημαντικά ασήμαντο πλανήτη.

Μουσικά, ο Monsieur Minimal, συνεχίζει στον vintage ήχο μιας άλλης εποχής παντρεύοντας τον με jazz αναφορές χάρις στην συνεργασία του με τον κορυφαίο Γιώργο Κοντραφούρη που έπαιξε πιάνο Rhodes στο συγγεκριμένο τραγούδι.
 


* Ακούστε ή κατεβάστε το ΕΔΩ από την ψηφιακή μουσική πλατφόρμα της αρεσκείας σας.
Κυκλοφορεί από την Mo.Mi.Records.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.