ΜΟΒΥ «Resound NYC»

ΜΟΒΥ «Resound NYC»

O πρωτοπόρος συνθέτης της ηλεκτρονικής μουσικής, ο Moby, ανακοινώνει το νέο του άλμπουμ «Resound NYC» που κυκλοφορεί στις 12 Μαΐου!

Ταυτόχρονα μας παρουσιάζει και το νέο του single από αυτό το project:

«Extreme Ways» ft. Dougy Mandagi ( Temper Trap )

 

Ο Moby μας παρουσιάζει τη νέα εκδοχή του «Extreme Ways» που πρωτο-κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2002 ως δεύτερο single του άλμπουμ «18». Σε αυτή τη νέα εκδοχή συναντάμε τον Dougy Mandagi της Αυστραλιανής indie rock μπάντας, The Temper Trap.

#ABlastFromThePast:

 

Ο Moby με τον Lou Reed από τους The Velvet Underground!

Δείτε το εκπληκτικό νοσταλγικό video του Moby που μας ταξιδεύει πίσω στο παρελθόν, εξηγώντας μας την ιστορία πίσω από την συνεργασία με την καταξιωμένη jazz, soul & blues τραγουδίστρια Lady Blackbird, για το εμβληματικό τραγούδι “Walk With Me” που το ακούμε στον επερχόμενο νέο δίσκο στην ανανεωμένη του εκδοχή!

Μετά το «Reprise» album του, ο Moby ενορχηστρώνει σε νέα εκδοχή 15 από τα πιο iconic τραγούδια του που έγραψε ή ηχογράφησε αποκλειστικά στη Νέα Υόρκη μεταξύ του 1994 και 2010. Σε αυτές τις νέες εκδοχές των τραγουδιών, θα συναντήσουμε στα φωνητικά καλλιτέχνες όπως τους Gregory Porter, Ricky Wilson (Kaiser Chiefs), Margo Timmins, & Amythyst Kiah.

Το «Resound NYC» album που αποτελεί και το 20ο ολοκληρωμένο project του καλλιτέχνη στην καριέρα του, είναι αφιερωμένο στα μουσική βιώματα του MOBY στην πόλη της Νέας Υόρκης, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

«Before I discovered punk rock, I grew up with classic rock. My first concert was Yes at Madison Square Garden in 1978. So it was super compelling revisiting my songs and seeing whether they held up with a more traditional, non-electronic, orchestral approach». - Moby

Resound NYC Tracklisting:

In My Heart ft. Gregory Porter
Extreme Ways ft. The Temper Trap
South Side ft. Ricky Wilson
Flower (Find My Baby) ft. Amythyst Kiah
In This World ft. Marisha Wallace
Helpless ft. Margo Timmins, Damien Jurado
Signs Of Love
Perfect Life ft. Ricky Wilson
When It’s Cold I’d Like To Die ft. P.T. Banks
Slipping Away
Second Cool Hive ft. OUM, Sarah Willis
Hyenas
Last Night
Run On ft. Danielle Ponder, Elijah Ponder
Walk With Me ft. Lady Blackbird

Βρείτε και ακούστε το «Extreme Ways» ψηφιακά, εδώ

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.