Ζωγράφισε την αφίσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

Ζωγράφισε την αφίσα του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης!

Ο διαγωνισμός παιδικής αφίσας του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που γίνεται για τέταρτη χρονιά, σου δίνει τη δυνατότητα να ζωγραφίσεις εσύ την αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων 2016-2017!

Φέτος, πρωταγωνιστής της αφίσας θα είναι οι Φανταστικές Κυκλάδες! Δεκαέξι νησιά του Αιγαίου, μεταμορφώνονται με τη φαντασία των παιδιών και γίνονται πρόσωπα, ζώα, χάρτες ή πουλιά!

Είσαι 6 έως 12 ετών;

Διάλεξε τα χρώματα και τα υλικά που σου αρέσουν και ζωγράφισε ένα νησί όπως εσύ το φαντάζεσαι! Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός!

Φόρεσε στη Σίκινο ένα πολύχρωμο καπέλο! Πώς θα ήταν άραγε η Σέριφος με γυαλιά; H Aμοργός δε μοιάζει λίγο με... τον σούπερμαν; Τελικά είναι αυτές οι Κυκλάδες ή μήπως κρύβουν μυστικά;

Στόχος του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης είναι να δημιουργήσει ένα μεγάλο χάρτη των Κυκλάδων από τις ζωγραφιές των παιδιών με τον οποίο θα διακοσμήσει ένα τοίχο του! Τα έργα των νικητών θα πρωταγωνιστούν στην αφίσα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του μουσείου που ξεκινούν το Σεπτέμβριο. Τα παιδιά με τα καλύτερα έργα θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο εργαστήριο που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο και θα λάβουν το έργο τους καδραρισμένο.

Φτιάξε το νησί σου! Και… μην  ξεχάσεις να γράψεις το όνομά σου δίπλα στο έργο σου!


Πώς να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό:

1. Μπες στο cycladic.gr – NEA.
2. Επέλεξε ένα από τα νησιά/templates.
3. Εκτύπωσε ένα από τα 16 σχέδια νησιών σε Α4.
4. Ζωγράφισε το νησί όπως σου αρέσει.
5. Στείλε το έργο και τη φόρμα συμμετοχή ταχυδρομικά.

Τα έργα πρέπει να σταλούν ή να παραδοθούν έως Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 στη διεύθυνση: 
Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης 
Νεοφύτου Δούκα 4, 10674 Αθήνα 
Υ/Ο: Τμήμα Επικοινωνίας & Ανάπτυξης

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν ό,τι υλικά θέλουν: ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, χαρτιά για κολλάζ, κ.λπ. 
Απαραίτητη η συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας συμμετοχής και η τοποθέτηση του ονόματος του παιδιού πάνω στο έργο του.

Οι νικητές θα αναδειχθούν από επιτροπή του Μουσείου και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μουσείου τον Ιούλιο (2016).

Σε περίπτωση συμμετοχής στο διαγωνισμό ως σχολική ομάδα, απαιτείται όνομα και κινητό τηλέφωνο του υπεύθυνου εκπαιδευτικού.

Δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής των έργων.

Επιπλέον, τα έργα μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε άλλες εφαρμογές. 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.