Μonsieur Minimal Tonight feat. Rosey Blue | Ζωντανά στο Μουσικό Κουτί

Μonsieur Minimal Tonight feat. Rosey Blue | Ζωντανά στο Μουσικό Κουτί

Δείτε την ζωντανή εκτέλεση του Tonight, από τον Monsieur Minimal  και την Rosey Blue, στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1, μουσικό κουτί, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη.
Από το επεισόδιο στις 2 Ιουνίου με καλεσμένους τον Δάκη και τον Monsieur Minimal και guest την Ανδριάνα Μπάμπαλη και την Rosey Blue.

 

 

To βίντεο του Tonight είναι μια “ταινία μικρού μήκους” μέσα από την οποία ξετυλίγεται μια περίεργη και ρομαντική ιστορία με πρωταγωνιστές τον Monsieur Minimal και την Rosey Blue σε ένα ερημικό (Western look) τοπίο ανάμεσα σε μάγους, τσιγγάνες, σειρήνες και σερήφιδες. Ένα υπέροχο βίντεο και μια υπερπαραγωγή που υπογράφει ο Δημήτρης Συλβλέστρος.

Ο Monsieur Minimal "πειράζει" τον εαυτό του και το αγαπημένο μας  Tonight, το ντουέτο του μαζί με την Rosey Blue μέσα από το πρόσφατο άλμπουμ του Εasteria, δίνοντας του μια νέα, chill dance, ανάλαφρηκαλοκαιρινή διάθεση.

Ακούστε ή κατεβάστε  το Remix για το Tonight, εδώ,απο το store της αρεσκείας σας κι ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να το απολαύσουμε "ελεύθερα" αυτό το καλοκαίρι.

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.