Μόλις κυκλοφόρησε το «Πριόνι» της Ολίνας από τη Mellowsophy Music

Μόλις κυκλοφόρησε το «Πριόνι» της Ολίνας από τη Mellowsophy Music

Μόλις κυκλοφόρησε το κομμάτι της Ολίνας με τίτλο «Πριόνι» σε μουσική και παραγωγή του Γιώργου Βερναδάκη, από τη Mellowsophy Music.  

Ακούστε το εδώ:

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος: 
«Στους πρώτους καύσωνες γράψαμε με την Olga Nikolaidou για την Αθήνα που μας λιώνει σιγά-σιγά και βασανιστικά.
Είτε όσο αναμένουμε οι καψεροί να την αφήσουμε, είτε όταν επιστρέφουμε σ’ αυτήν.
Μια μέρα πριν το ανεβάσουμε, η Ελλάδα γινόταν στάχτη.
Κακή συγκυρία.
Δεν είχαμε ούτε τη διάθεση, ούτε τον χρόνο να ασχοληθούμε με ένα τραγούδι.
Δεν ξεχνιέται. Ούτε απαλύνεται.
Απλώς μέσα στη μαυρίλα -αυτό το τραγούδι αλλά και το ότι επιτέλους μετά από 20 χρόνια φιλίας γράψαμε κάτι μαζί- μας έκανε να πατήσουμε το share».

 

Η Ολίνα, εμπνεύστηκε το πριόνι από την επιστροφή της στην καυτή και ταλαιπωρημένη Αθήνα λίγο πριν το τέλος του φετινού καλοκαιριού
Έχει σπουδάσει πιάνο και φωνητική, ενώ μέσα σε άλλα τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το βιντάζ μαγαζάκι της, τη σεναριογραφία και τη σκηνοθεσία.

Το πιο σημαντικό είναι πως αυτή η δημιουργία ήταν αποτέλεσμα μιας όμορφης φιλίας 20 ετών και βάλε, η οποία μεταμορφώθηκε σε μια μουσική συνεργασία  που ήρθε για να μείνει, με τον συνιδρυτή της δισκογραφικής εταιρείας Mellosowphy, vernayo aka Γιώργο Βερναρδάκη, ο οποίος ανέλαβε τη μουσική παραγωγή και τη δημιουργία αυτής της όμορφης μελωδίας.

Μπορεί να δίστασαν να πατήσουν το share στο YouTube και το Spotify όπου μπορείτε να βάλετε από σήμερα στη διαπασόν το… πριόνι τους, λόγω της αξέχαστης τραγωδίας που όλοι βιώσαμε με τις πυρκαγιές σε όλη την Ελλάδα, αλλά αποφάσισαν να το κάνουν όταν ένιωσαν πως η Αθήνα δεν λιώνει μόνο για εκείνους αλλά και για πολλούς ακόμα ανθρώπους με τους οποίους θέλουν να μοιραστούν αυτό το γλυκόπικρο τέλος του καλοκαιριού.

Vox and lyrics by Olga Nikolaidou
Music by Giorgos Vernardakis
Mixed, mastered and produced by Mellowsophy Music

Spotify: https://open.spotify.com/track/26fLnUK269kccIflMSApka?si=3c39c33dc4654bce&nd=1

All streaming platforms: https://listen.mellowsophymusic.com/olina-prioni

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.