Μια φωτογραφία - Μια ευχή για το 2022 | Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Μια φωτογραφία -  Μια ευχή για το 2022 | Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Η Luminous Eye δημοσιεύει διεθνή θεματική πρόσκληση για υποβολή προτάσεων με στόχο τη διοργάνωση ομαδικής έκθεσης και καταλόγου με τίτλο ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΜΙΑ ΕΥΧΗ για το 2022.

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, ας ευχηθούμε λοιπόν με μια φωτογραφία για το νέο έτος. Δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό τις προσδοκίες μας και τις ελπίδες μας για τον χρόνο που έρχεται. Δημιουργώντας μια θετική αύρα με το μέσο που αγαπάμε. Οι φωτογραφίες ανεξάρτητα του περιεχομένου και της φόρμας τους, του είδους ή της σχολής τους, δηλώνουν απλά την πρόθεση μας, σαν αίσθηση, σαν ενέργεια.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φωτογράφοι (επαγγελματίες η ερασιτέχνες) ανεξαρτήτως ηλικίας, ιθαγένειας και εθνικότητας. Το κατώτερο όριο ηλικίας είναι τα 18 έτη. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Η φωτογραφία πρέπει να αποσταλεί στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 τα μεσάνυχτα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ

* Luminous Eye: Mητσαίων 2Α, Αθήνα 
Site | Facebook | Instagram

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.