«ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ»: Η συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Β. Εύβοιας στις 28/9 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό

«ΜΕΝΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ»: Η συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Β. Εύβοιας στις 28/9 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο συγκέντρωσε ένα σημαντικό ποσό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία για την ενίσχυση των πυρόπληκτων οικογενειών της Βόρειας Εύβοιας, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Συμμετείχαν (με αλφαβητική σειρά):

Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Γιάννης ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ
Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Χρήστος ΘΗΒΑΙΟΣ
Γιάννης ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Γιάννης ΚΟΥΤΡΑΣ
Αποστόλης ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ( ΤΣΟΛΙΑΣ)
Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Γιώργος ΝΤΑΛΑΡΑΣ
Βασίλης ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μίλτος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ
Άλκηστις ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΠΥΞ ΛΑΞ
Μάριος ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
Γιάννης ΧΑΡΟΥΛΗΣ
Μιχάλης ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Κώστας ΧΑΤΖΗΣ

Παρουσίαση: Θανάσης  ΑΛΕΥΡΑΣ
Επιμέλεια προγράμματος: Μαργαρίτα ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ
Σκηνοθεσία: Άγγελος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ενορχηστρώσεις: Γιάννης ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ

Οι Δήμοι Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, με την υποστήριξη της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ανέλαβαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης μιας μεγάλης συναυλίας στις 28 Σεπτεμβρίου, με την αφιλοκερδή συμμετοχή 17 καλλιτεχνών στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο).

Σε ένα τρίωρο πρόγραμμα οι καλλιτέχνες και η εξαιρετική ορχήστρα μουσικών που τους συνόδευε συνεπήραν το κοινό τραγουδώντας ο καθένας και η καθεμία, από ένα τραγούδι που περιλαμβάνεται στο δικό τους ρεπερτόριο αλλά και ένα ακόμα από την σπουδαία δισκογραφία του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη.

Το κοινό τραγούδησε μαζί τους συγκινημένο, χειροκροτώντας ασταμάτητα. Την παρουσίαση της βραδιάς και τη σύνδεση ανάμεσα στα τραγούδια και στην εναλλαγή των καλλιτεχνών στη σκηνή, έκανε ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια υπέγραψε η Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Τα έσοδα από τα εισιτήρια αυτής της συναυλίας, θα διατεθούν με τη μορφή υποτροφίας στα παιδιά των πυρόπληκτων οικογενειών και των δύο Δήμων που ξεκινούν τις σπουδές τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, ώστε να στηριχτούν ουσιαστικά οι ανάγκες της φοίτησής τους και να ανακουφιστούν με αυτόν τον τρόπο οι οικογένειές τους.

Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 106.000  (εκατόν έξι χιλιάδων) ευρώ το οποίο θα μοιραστεί στους πυρόπληκτους πρωτοετείς φοιτητές των δύο Δήμων, του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού και του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας. Η αναλυτική λίστα του καταμερισμού των χρημάτων θα αναρτηθεί, μόλις είναι έτοιμη, τόσο  στη σελίδα Facebook του ΠΣΔΠΕ, όσο και στις αντίστοιχες ιστοσελίδες των Δήμων, προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια και κυρίως τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας. 

Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες:

Θανάση ΑΛΕΥΡΑ
Ελευθερία ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
Γιάννη ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Ελεωνόρα ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ
Χρήστο ΘΗΒΑΙΟ
Γιάννη ΚΟΤΣΙΡΑ
Γιάννη ΚΟΥΤΡΑ
Αποστόλη ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ (ΤΣΟΛΙΑ)
Νατάσσα ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
Γιώργο ΝΤΑΛΑΡΑ
Βασίλη ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Μίλτο ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Άλκηστη ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ
ΠΥΞ ΛΑΞ
Μάριο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
Γιάννη ΧΑΡΟΥΛΗ
Μιχάλη ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
Κώστα ΧΑΤΖΗ
Καθώς και  τη Μαργαρίτα Μυτιληναίου, για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή.

Τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Διοργανωτών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων (ΠΣΔΠΕ), που ανέλαβε αφιλοκερδώς την παραγωγή και την εκτέλεση της συναυλίας μέσω των εταιρειών του.

Την Ελληνική Ένωση Εταιρειών Ενοικίασης Εξοπλισμού Εκδηλώσεων HERCA η οποία προσέφερε όλο τον τεχνικό, ηχητικό και φωτιστικό εξοπλισμό καθώς και την απαραίτητη τεχνογνωσία.

Την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ευγενική παραχώρηση του  Παναθηναϊκού Σταδίου για την διεξαγωγή της συναυλίας.

Το όλο εγχείρημα υποστηρίχτηκε από  την Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO  την οποία και ευχαριστούμε.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αθηναίων , την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9,84 για την στήριξή του.

Την View Master για τη βοήθεια  της.

Την  ΚΕΔΕ και την ΠEΔ ΣTEPEAΣ EΛΛAΔAΣ για την υποστήριξη.

Την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Tο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού για την βοήθειά τους στην ταξιθεσία.

Τον Ερυθρό Σταυρό

Τους SOS ΓΙΑΤΡΟΙ 

Επίσης τους: 

Σταυρός του Νότου
Αθηναϊκή Ζυθοποιία
Σκλαβενίτης
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΕΓΝΗΣ CATERING 
Pizza Fan
Nespresso
ΤΟΙ ΤΟΙ
ΜΙΝΟΤΑΥΡΟΣ
ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους τους συντελεστές που εργάστηκαν αφιλοκερδώς καθώς και  τους εργαζόμενους του Καλλιμάρμαρου Παναθηναϊκού Σταδίου.  

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.