μελωφοβία - Καινούργιοι Επιστάτες | Νέα Μουσική Κυκλοφορία

μελωφοβία - Καινούργιοι Επιστάτες | Νέα Μουσική Κυκλοφορία

Οι "Καινούργιοι Επιστάτες" είναι ένα σύνολο μουσικών δημιουργιών από το σχήμα - όχημα με το όνομα "μελωφοβία" (melophobia) του Δημήτρη Τσιρώνη που κυκλοφορεί στον ψηφιακό - εικονικό κόσμο αυτόν τον Σεπτέμβρη.

Στα ογδόντα λεπτά που διαρκεί, παρελαύνουν χτύποι (όπως beats) τόσο παράταιρα ταιριασμένοι (όπως abstract) και μετά εμπλέκονται και κάποιες καθημερινές ηχογραφήσεις (όπως field recordings) μέχρι να φτάσει το ηχητικό ποίημα να αποκαλυφθεί τόσο με τους ήχους όσο και με τους τίτλους του.

Βουτήξτε άφοβα, κανείς δεν θα σας ζητήσει το λογαριασμό, το άλμπουμ είναι διαθέσιμο δωρεάν εδώ

Πρόκειται Για Έργο Αφηρημένο, γεμάτο με Ματαιόδοξες Και Τιποτένιες Έγνοιες Πλουτισμού, εκεί που Ιπτάμενοι Έλληνες Και Πέτρινα Πτηνά διασκεδάζουν με Μια Άχρηστη Μνήμη Σχετικά Με Την Επαρχιακή Πόλη Και Μια Διεθνή Ορχήστρα Κρουστών. Η Αρμονία Των Αστυνομικών Και Των Ιερωμένων περιπλέκεται με Το Αλτ! Τ' Ουρανού Κι Ένα Βιβλίο Ανοιγμένο Στον Επίλογο, Μέσα Στο Χιόνι. Όλοι Αυτοί Που Μιλάνε Με Παράσιτα αρέσκονται σε Οικογενειακή Υποταγή, Παγκόσμια Αγάπη Και Ανιδιοτελές Κέρδος - Το Μηνιάτικο: Ποτ Πουρί Κρινολούλουδων και Σε Επανάληψη: Ιστορίες Των Νικητών. Η Αρμονία Των Ιερωμένων Και Των Αστυνομικών επανέρχεται μέσα σε Αποσπάσματα Από Ερείπια αφού Πέρα Απ' Τα Σύννεφα Υπάρχουν Άστρα. Το Λογαριασμό, Παρακαλώ!
  

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.