Μάθετε Γερμανικά - διαδραστικά και εξ αποστάσεως με το Ινστιτούτο Γκαίτε!

Μάθετε Γερμανικά - διαδραστικά και εξ αποστάσεως με το Ινστιτούτο Γκαίτε!

Το Goethe-Institut έχει τροποποιήσει τα τμήματά του σε διαδικτυακή μορφή. Το ομαδικό τμήμα DEUTSCH ONLINE σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τον δικό σας ρυθμό εκμάθησης στο καθημερινό σας πρόγραμμα, χωρίς οποιαδήποτε χρονική δέσμευση και ανεξάρτητα από τον τόπο που βρίσκεστε.

Ωστόσο δεν μαθαίνετε μόνοι σας, αλλά σε μια μικρή ομάδα μεταξύ 6 και 16 ατόμων ενώ δυο καθηγητές σας επιβλέπουν καθ’ όλη τη διάρκεια του τμήματος, σας παρέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανατροφοδότηση και καθοδηγούν τον κάθε έναν από εσάς προσωπικά.

Δουλεύετε με ένα διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Με επαγγελματικό υλικό για εξάσκηση και την πλέον σύγχρονη μεθοδολογία εξασκείστε στην κατανόηση και παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου στα Γερμανικά. Προσεγγίζετε τη γλώσσα μέσα από καθημερινές καταστάσεις και εξασκείστε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ομαδικα τμήματα DEUTSCH ONLINE θα λειτουργήσουν στις βαθμίδες Α1 (A1.1, A1.2), A2 (A2.1, A2.2) και B1 (B1.1, B1.2, B1.3).

Δηλώστε συμμετοχή έως και τις 23 Απριλίου και κερδίστε έκπτωση 15%.  

Τα νέα τμήματα θα ξεκινήσουν από 27 Απριλίου.

Έχετε απορίες σχετικά με τα διαδικτυακά τμήματα;  
Επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση mathimata-athen@goethe.de και θα σας απαντήσουν άμεσα. 

Πληροφορίες και εγγραφές www.goethe.de/athen/germanonline.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.