Νέο album για την Marianne Faithfull

Νέο album για την Marianne Faithfull

No Exit. Ένας τίτλος - δήλωση που χαρακτηρίζει απόλυτα την καριέρα της Marianne Faithfull. Για 50 ολόκληρα χρόνια, η Marianne Faithfull έχει κατακτήσει την παγκόσμια μουσική σκηνή με το δικό της μοναδικό τρόπο χωρίς να αναζητά καμία «έξοδο».

Για την επέτειο αυτή, η Marianne Faithfull απόφάσισε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές της. Το άλμπουμ «No Exit» είναι μια συλλογή των καλύτερων live ερμηνειών της από τις παραστάσεις που έδωσε στην Ευρώπη, στα πιο αγαπημένα τραγούδια της, όπως «Sister Morphine», «Τhe Price of Love», κ.ά. Το CD συνοδεύεται κι από DVD με την συναυλία που έδωσε το Δεκέμβριο του 2014 στη Βουδαπέστη καθώς και bonus 4 video από τη συναυλία της στο Λονδίνο το Φεβρουάριο του 2016.

H Faithfull εξακολουθεί να δείχνει εκείνη τη σπάνια ικανότητα να μετατρέπει κάθε στίχο σε κάτι πολύ προσωπικό και απολύτως πειστικό. Έχει το ξεχωριστό ταλέντο να βρίσκει στοιχεία του εαυτού της στις μουσικές και τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, δινοντάς τους τη δική της μοναδική, εκφραστική ένταση. Με αυτήν τη νέα κυκλοφορία, η καλλιτέχνης αποδεικνύει γιατί θεωρείται τόσο σημαντική στην ιστορία της ροκ μουσικής σκηνής κι εξακολουθεί να «αγγίζει» βαθιά τους ακροατές της με την εκπληκτική φωνή και τη σπαρακτικά αληθινή, σκηνική παρουσία της.

« Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου εν κινήσει. Αυτή η τελευταία περιοδεία, ήταν εξαιρετική, γεμάτη συναισθήματα χαράς και συγκίνησης. Μαζί με την μπάντα με την οποία ηχογράφησα και το προηγούμενο άλμπουμ μου, το «Νο Εxit» αποτελεί μια πιστή αντανάκλαση των υπέροχων μηνών που ζήσαμε μαζί πάνω στη σκηνή».

* Το «Νo Εxit» κυκλοφορεί στις 10 Οκτωβρίου από την Feelgood Records.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.