Μαραθώνιος με την ομάδα «ειδικών αποστολών» της «σχεδίας»

Μαραθώνιος με την ομάδα «ειδικών αποστολών» της «σχεδίας»

Ο καιρός που τα μέλη της ομάδας «ειδικών αποστολών» της «σχεδίας» θα πρέπει να αρχίσουν να δοκιμάζουν τις ελβιέλες τους για να βρεθούν στη γραμμή εκκίνησης του Μαραθωνίου πλησιάζει. Και αυτό, καθώς στις 16 Ιουνίου λήγουν οι δηλώσεις συμμετοχής των επίδοξων δρομέων. 

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά, η «σχεδία» μάς προσκαλεί να τρέξουμε αλλά και να γιορτάσουμε τα δέκα χρόνια της, στον «40ό Μαραθώνιο Αθήνας 2023», στις 11-12 Νοεμβρίου 2023.

Όπως πάντα, η ομάδα «ειδικών αποστολών» θα πάρει μέρος και στους τρεις αγώνες: στα 5, στα 10 και στα 42.5 χιλιόμετρα. Και για τους τρεις αγώνες τα πακέτα συμμετοχής από τον ΣΕΓΑΣ είναι δύο, το βασικό και το πλήρες.

Τρέχοντας με το μπλουζάκι της «σχεδίας» συνεισφέρεις στην ενίσχυση των δράσεων της «σχεδίας» για έναν κόσμο καλύτερο και με περισσότερες ευκαιρίες για όλους!

Δήλωση συμμετοχής στο 213 0231220 ή το [email protected] 
μέχρι και την Παρασκευή 16/06/2023.


* Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.