«Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» + «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» | Eιδική συλλεκτική έκδοση του Γιάννη Αγγελάκα

«Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» + «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι» | Eιδική συλλεκτική έκδοση του Γιάννη Αγγελάκα

Γιάννης Αγγελάκας, Νίκος Βελιώτης - Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον (CD)

Το CD «Λύκοι Λάιβ στο Ολύμπιον» περιέχει τη ζωντανή ηχογράφηση τραγουδιών του Γιάννη Αγγελάκα και του Νίκου Βελιώτη από την εμφάνισή τους τον Μάϊο του 2011 στο Ολύμπιον στη Θεσσαλονίκη.

10 live εκτελέσεις τραγουδιών από τα άλμπουμ «Οι Ανάσες των Λύκων» και «Πότε Θα Φτάσουμε Εδώ», αλλά και δύο ανέκδοτες διασκευές στο «Θερμαστή» του Μπάτη και στο «Βαθιά στη Θάλασσα Θα Πέσω» του Ζαμπέτα και του Βασιλειάδη και στο «Χωρίς Κανόνα» του Στέφανου Κανελλή (πρώτη εκτέλεση των Εν Πλω)

Γιάννης Αγγελάκας - Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι (Βιβλίο)

Η συλλεκτική έκδοση περιλαμβάνει και την πρώτη συλλογή κειμένων του Γιάννη Αγγελάκα με τίτλο «Σάλια, Μισόλογα και Τρύπιοι Στίχοι», η οποία περιέχει πρωτότυπα ποιήματα και στίχους που αποτέλεσαν θρυλικά τραγούδια του συγκροτήματος «Τρύπες», όπως: «Ερωτευμένοι Σχιζοφρενείς», «Η Δικιά Σου Κοντινή Αμερική», «Αμνησία» κ.α. 

Επιπλέον, τόσο στο εξώφυλλο αλλά και μέσα στο βιβλίο υπάρχουν ζωγραφιές του Γιάννη Αγγελάκα.

Λεπτομέρειες δείτε εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.