Λογοτεχνικός διαγωνισμός με θέμα «Στη βοή των νερών»

Λογοτεχνικός διαγωνισμός  με θέμα «Στη βοή των νερών»

Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το λογοτεχνικό περιοδικό Διάσελο (ΑΜΚΕ land+water.) διοργανώνουν διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος με θέμα «Στη βοή των νερών».

Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι ανεξαιρέτως. Δεκτά θα γίνονται κείμενα που θα έχουν αποσταλεί μέχρι και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022 (έως και τις 23:59΄) στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected], μαζί με τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του διαγωνιζόμενου. Τα διηγήματα δεν θα πρέπει να ξεπερνούν τις 2.500 λέξεις.

 

Το έπαθλο για τους νικητές των τριών πρώτων διηγημάτων είναι δωρεάν τετραήμερη φιλοξενία –με ημιδιατροφή– σε ξενώνα της Βωβούσας, ενώ τα δέκα καλύτερα θα δημοσιευθούν στο περιοδικό Διάσελο (τεύχος #4) μαζί με πρωτότυπα κείμενα των: Ιάκωβου Ανυφαντάκη, Έλενας Μαρούτσου, Βασιλικής Πέτσα, Θανάση Σταμούλη, Μαρίας Φακίνου και Σταύρου Χριστοδούλου.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 30 Μαΐου 2022 και η παρουσίασή τους θα πραγματοποιηθεί στο Φεστιβάλ Βωβούσας το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Τατιάνα Αβέρωφ, Δημήτρης Νόλλας, Σταυρούλα Παπασπύρου, Γιώργος Περαντωνάκης, Νίκος Χρυσός.

Επιμελητής κειμένων περιοδικού, συντονιστής διαγωνισμού: Νίκος Χρυσός.

Το περιοδικό Διάσελο εκδίδεται με αφορμή το Φεστιβάλ Βωβούσας και επιμελείται ο συγγραφέας Νίκος Χρυσός. 

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected] και στην ιστοσελίδα

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.