Λέμε OUI, στο καινούριο άλμπουμ των Pink Martini!

Λέμε OUI,  στο καινούριο άλμπουμ των Pink Martini!

Mε μεγάλη χαρά και με ένα μεγάλο «Ναι!» υποδεχόμαστε το καινούριο άλμπουμ των Pink Martini.
To αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού επιστρέφει και μας προσκαλεί σε χαρούμενους ήχους με το  “Je Dis Oui” που θα κυκλοφορήσει στις 21 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.

 

Οι Pink Martini, η μικρή αυτή ορχήστρα από το Portland του Oregon, δημιουργήθηκε το 1994 από τον Thomas M. Lauderdale που ένωσε 12 μουσικούς από διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις. To “Je Di Oui” είναι το ένατο στούντιο άλμπουμ τους και για άλλη μια φορά μπλέκουν υπέροχα στοιχεία από διάφορα είδη μουσικής. Στα φωνητικά αυτού του άλμπουμ συμμετέχουν οι: China Forbes, Storm Large, Ari Shapiro, Ikram Goldman, Kathleen Saadat, και Rufus Wainwright.

Για μια ακόμη φορά οι Pink Martini προσφέρουν μέσα από τους ήχους τους την εμπειρία της γλυκιάς μουσικής ευτυχίας, απευθυνόμενοι σε όλες τις γενιές!
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.